Önceki postumda da söylemiştim,en erken 10 günde bir ilişki oluyordu ayda da 2 defa belki yani ve hep ben gidiyordum.Bugün iyice üzerine gittim sebebi ne diye en sonunda direkt olarak doktora gideceğim isteksizim baksın bulsun sıkıntıyı dedi .Onca lafım imalarim işe yaradı sonunda kafasında düşünmüş ve gitme kararı almış çok şükür.Burda biri bı ilaç söylemişti çok faydalı diye bildiğiniz çözümler var mı,ben hap içmeden uyuyamıyorum artık üzülmekten,kafaya takmaktan🤦🏻‍♀️

Birbilinmeyenn Ya erkekler biraz dümdüz düşünüyor bu konuda. Erkekliğine yağ sürdürmemek amaçlı sanırım. Kafasına taktığı ciddi bir durum varsa bile soyutlaniyorlar. Sizden ötürü olduğunu da düşünmüyorum. Hani size karşı mi bir durum oluştu yoksa genel anlamda seks olayına odaklanamayacak bir durum mu orası bilinmez. En doğrusu bencede belki biyolojik bir sorun bile olabilir, psikolojik olmayıp.

bbg onuda sordum sadece bana karşı mi yoksa genel mi ,başkası mı varda ondan mı felan diye hepsini sordum .Öyle bir şey olsa seni neden yanımda tutayım diyor bu konuda da güveniyorum zaten.İşte çok yoğun çalışıyor belki psikolojik belki biyolojik 🤷🏻‍♀️