Peridehatunu Twogirlmom peki güzel bir dille söylicem insallah ters bir tepki vermezler yani yoksa daha büyük yerlere gelir konu sikayete falan bile gider.
Twogirlmom Peridehatunu ters tepki gösterirlerse sende direk dişini gösterir gerekeni yaparsın suç sayılıyor bu yaptıkları
Deleted10 Kesinlikle izin istemeleri gerekiyo. Tabi ki uyarın cocuk sizin cocugunuz neden verecekleri tepkiden cekiniyosunuz ki
Anna_karenina1 Peridehatunu direk belirtin ortalik çok fena ben de yenidogan konsept çektirdim paylaşmayın dedim çok ısrar ettiler görürsem dava açarım size dedim
Harleyquinn Peridehatunu Telif hakkı olduğu için yayınlamamaları gerekiyor hukuki süreç başlatabilirsiniz
Peridehatunu Harleyquinn aslında bizim icin paylasmamalari yeterli olur söyledim zaten bugün. Eğer dahada paylaşırlarsa hic uğrasmam sikayet ederim yani. Kırmayım dedim ama izin yok bisey yok ve sürekli 😟
Cicilibicili Peridehatunu ben çocuğumu paylaşmıyorum misal fotoğrafçıya daha en başta söylerim bunu sizde hiç bir yere koymayın benim rızam yoktur diye böyle sorunlar da yaşanmış olmazdı hem
Peridehatunu Cicilibicili iyi yapmışsınız en başta böyle yapmak gerekli yani biz bişey demedik kirmayalim sayfalarini büyütüyolar diye birkere tamam ama surekli sürekli artik olmuyo milyon kisi görüyor istemiyorum
babynative Peridehatunu orda resim çektirmiş olabilirsiniz bu mahrem bi konu kafalarına göre paylaşamazlar
Peridehatunu Mera3939 @bitterdelisi24 @Twogirlmom @Deleted10 @Anna_karenina1 @Harleyquinn @Cicilibicili Trendyol Popy_ @babynative Simdi sert çıkınca @Trendyol lun söylediklerini söyleyince sildiler resimleri ohh rahatladim ya icim icimi yiyodu🙏Allah razi olsun hepinizden çiçekler 🌸
Trendyol Peridehatunu tabiki soylemelisiniz rahatsiz oluyorsaniz.hatta siz direkt cocugumun resimleriyle reklam yapiyorsunuz sozlesme falanmi imzaladik resim paylasmaniz icin yada parami aliyorum sizden deyin?kaldirin silin mahkemede bitmesin isin sonu deyin
Peridehatunu Trendyol vallahi aynilarini simdi yazdim canım sabahki yazdgima gördüler bisey demediler sinir oldum ya