Merhaba hanımlar arkadaşım boşanıyor tuhaf bir şekilde eşi üstüne ve çocuğunun üstüne çok düşen adam yüzlerine bakıp ne arıyor ne soruyor bire bir şahit olduğum için yazıyorum.Adamın annesinin zaten böyle konuları varmış zamanında erkek kardeşime falan yaptırmış.Arkadaşımı hiç ama hiç istememişti.Acaba bir şey yaptırmış olabilir mi bu soğukluk hiç normal değil.Büyünün var olup olmadığını bilen bir hoca biliyormusunuz acaba o taraflarda iyi bir hoca.
Kayseri de hoca
Luna_woman ben boyle seylere cok inaniyorum.eger buyu yapildi diyorsaniz bu isin pesini birakmayin lutfen.sebepsiz yere bir yuvaa daha yikilmasn.umarim bulursnuz.
Trendyol İşte hoca bilmiyoruz Kayseri ya da yakın illerde kız tamam boşanayım ama diyor ki sebep yok.Bu adam annesinden nefret ediyordu yaşattığı çocukluk travmalarından şimdi annesi tuvalete gitme dese gitmiyor.Çocuğunu gözü görmüyor karısını geçtim.
Zamanında erkek kardeşi ile karısını ayırabilmek için idrarı ile apartman yıkamış bir kadın mış.Bunları kıza hep eşi anlattı.
Eşi eşi diyorum da bizi tanıştıran kocası yakın arkadaşımızdı sonra ailece görüştük birbirimizde kalıp tatile falan çıktık ben biliyorum yani verdiği değeri oturduğu sandalyeye üşütmesin rahat etsin diye oturmadan minder koyan adam.
Bilmiyorum ne yapacağız ya çok üzülüyoruz özellikle çocuğa babasına çok düşkündü ağzında yaralar çıkmaya başladı.
Luna_woman kayseriyi bilmiyorum ama yozgatta cok iyi hocalar var.arasi yakin.bi arastirn yozgati
Trendyol Valla yakın il falan ne olursa bize şurda şu hoca var diyen biri çıksın inşallah
- Düzenlendi
Luna_woman canım bir arkadaşım gitmişti Kayseri’de hocaya oradan biliyorum çok faydasını gördü isterseniz adres alıp size yazabilirim. O da çok araştırdı Kayseri’de tanıdıkları vesile olmuş çok memnun kaldılar sıkıntılarından kurtuldu şu an. Güvenilir diyor ve hala görüşüyorlar hocayla.
Trendyol peygamber efendimize bile büyü sihir yapılmış rabbim korusun inşallah böyle insanlardan bizi
Luna_woman iyice araştırın paradan bahsederse direk ve büyük meblağlar ise uzak durun direk yuvalar dağılmasın acele edin derim
Anna_karenina1 Evet bunun farkındayız ama para tuzağı olmuş bunlar ve yapılanlarda fayda vermiyor bir şey olmasa bile var gibi gösterip ciddi paralar isteniyor.
kelebek_ruyasi Çok sevinirim canım ya belki bir şey yapıldıysa yuvaları kurtulur kimsenin günahını almakta istemiyoruz ama içimiz rahat etsin.
Sihirlisabuncu O kadar arttı ki bu olaylar birde canı sıkılan büyü yapıyor yuva yıkıyor hiç kimsede Allah korkusu kalmamış.
Luna_woman gerçekten öyle
Luna_woman
Hoca bilmoyorum ama benim babaannem yapiyor buyu 7 cocugunada buyu yapmış agiz baglama buyusu nenem gel diyir geliyorlar git diyor gidiyorlar 3 yil once abim bunalima girmişti kimseyi takmiyordu evi terk edicekti bamanin annemin sözünü dinlemiyordu sonra nenem geldi bir toz karisim yapmıştı onu gizlicea bimin yemegine koyfu sonra abin uysal soz dinleyen biri oldu
Nenem tam cehennemlik 🤣
Canım internetten seans veriyor çok iyi hoca Mehmet Ali yanar randevu alın görüntülü seans yapıyor senin gözünden bile anliyo büyü var mı yok mu herşeyi biliyor hemen ona başvurun
Luna_woman sorma ya ahirette hazır onların yeri rabbim korusun böyle pis insanlardan inşallah
biricik1111 Ninenin tozundan biraz da bana yollarmısın kocama içirecem😬😅
Sexapalite Tamam canım teşekkür ederim hemen arkadaşıma attım.
İnşallah bir sonuç çıkar.
Eşine yapılan bir şey varsa bunu da görebilirler dimi?
Sihirlisabuncu Amin canım genç kızlarımız bile artık çok basit bir şey miş gibi büyücü büyücü dolaşıyor.
Luna_woman şimdi hastanedeyim de eve geçince bilgilerini alıp sana yazayım canım 😊 inşallah faydasını görürler
kelebek_ruyasi inşallah canım çok teşekkür ederim.Sanada geçmiş olsun