Luna_woman evde vardi yanimda ama. kaybetim evin icinde🤣
Kayseri de hoca
Luna_woman Tabi hespini goruyo ve kim ha go senede nerde nasıl ne yapmış söylüyor ama bişey yoksada adam yok diyor sende büyü vs
Sexapalite şuna bende bir baktırayım.Fiyatı ne bilgin varmı canım
biricik1111 hazine yi kaybetmişsin😂🤣
kelebek_ruyasi Bana da söyler misiniz?
kelebek_ruyasi banada soylermisiniz
Luna_woman evet dediğinize göre büyü olma ihtimali yüksek , zaten büyü haktır yapan ve yaptırana lanet edildi rabbim ıslah etsin diyecek başka söz yok fakat bu tür platformlarda hoca yada nereye gidebiliriz diye yer aramak aşırı yanlış zamanında çok dolandırıcı mevzular oldu bu konularda bu tür yerlerde kimseye itibar etmeyin aramayın bir vatandaş olarak uyarmak istedim belliki zor durumdasiniz kandırılma olasılığınız yüksek bu sebeble söylüyorum çok geçmiş olsun
esrarligozler @Zumrasmom bu tür yerlerde hoca öneren insanlara lütfen inanmayinnnnnnnn lütfen !!!
Buyu varsa evde bakara ayeti okunsun youtube tan acin mesela Batam abdeatsiz gezmesin ve surekli felak nas ihlas suresini hergun 41 defa okunsun insallah duzelir buyu yapan kisinin ahirette yatacak yeri yoktur. Allah islah etsin boyle insanlari
Polyannacilik aşkım kac sene öncenin postu hortlatmislarrr😂
HurremSultan aaa hiç farkında değilim
Polyannacilik ağzını boşuna yordun Hee bende boşu boşuna okumuş bulundum😂
HurremSultan tüh shhshs
kelebek_ruyasi lütfen bana da yazar mısınız ne olur yuvam dağılıyor boşanma işindeyim lütfen Allah rızası için ne olur bakın ihtiyacım var ne olur sesimi duyun ne olur eşiğindeyim boşanmanın boşanmak istemiyorum ne olur uzaktan yardımcı olabilir mi bana 😔😔🥺
Sexapalite lütfen biliyorsanız bana da söyler misiniz ne olur