bitterdelisi24 Birakrepkadini işte keske boyle olmasa sen ben alıyoruz belkı ama dıgerı alamıyo kendımızı düşünmekten vazgeçsek ya zengın e o dünya keyıf yeri .. ınsanlar artık süt alamıyor
bitterdelisi24 ZRaporu valla bana kalsa ben 10 gun bile bisey almasam sesım çıkmaz yeetrkı bızı salak yerıne koymasınlar artık
bitterdelisi24 @“biricik1111”#p443200v valla ben 1 litre alıyorum :)( bıttıkce alıyorum hıc 5 kılo almadım o kadar zengın degılım 🤦🏽♀️😂
TombulHatun bitterdelisi24 ya bugün yoğurt mayalamak için süt aldım kilosu 9 liradan daha geçen cuma 7den almıştm nereye gidiyoruz bilmiyorum böyle
Sihirlisabuncu bitterdelisi24 ben bu tarihler de gitmem zaten gitsek de artık biley alamıyoruz iki tane bişey alıyoruz 100₺ Keşke kimse gitmese de anlasalar artık ekmek alamayan mı var diyor başımızdaki vallahi artık ekmek alamayanlarımız var
bitterdelisi24 Sihirlisabuncu dıkkate alsak ıse yarıcanı dusunuyorum kımse gitmese ciddi anlamda zarar yapıcaklar
Tecrubekonusuyor bitterdelisi24 bittercim bizim millet 3 gün alışveriş yapmicam deyip 3 aylık erzak yığar eve. Hafta sonu sokağa çıkma yasağında neler yaşadık hatırla. Bunun hiç bir şekilde işe yarayacağını sanmıyorum.
bitterdelisi24 Tecrubekonusuyor aslında ıstıkrarlı olsak cok sey degısır ama dedıgın gibi malesef ac kalmaktan ödümüz kopuyor
Sihirlisabuncu bitterdelisi24 umarım iyi ki paylaşmışsın burada sağlıkçılar grev yapıyorlarmış diye duydum
bitterdelisi24 Sihirlisabuncu insallah herkes paylaşır da bi anlamı olur. Evet ya iyi yapıyorlar valla böyle yönetime böyle grev. Istedıklerını alırlar umarım
PiTi bitterdelisi24 ya artık kendimizden yemeyi içmeyi de geçtik süt bile lüks olmaya başladı. Ama çocukların ihtiyaçlarını zor karşılayacağız böyle giderse bezler mamalar ıslak mendiller bunları almazsak olmuyor ama bi bez bilmem kaç lira el insaf
bitterdelisi24 PiTi molfıks 145 tl olmus hemen solım.. bir ay yetmedi yani.. ıslak mendil keza öyle 8 bucuk 9 bucuk.. sampuanı olmus 60 tl ay gerçekten çok kötü kabus gibi ya
PiTi bitterdelisi24 artık ucuz bez de kalmadı hepsi nerdeyse aynı fiyat oldu yine bizler bir çorbayla belki günü geçiştiririz ama çocuklarımıza et yedirmek istiyoruz bir etin kilosu olmuş 70-80 TL. çıldırtacağız gerçekten ya