Harleyquinn Twogirlmom esra erolun bir sözü var celladınızla evlenmeyin diye çok doğru söylüyor vallahi hatta birkaç gazete haberindede çok destursuz yorumlar yapılmış bu konu ile ilgili allah akıl fikir versin ama işin içinde bence başka mevzular var
Twogirlmom Harleyquinn instagram da birileri şöyle diyor onu o hale getiren kişiyle evlendi ki her gün o yüzü görüp vicdanı sızlasın ama ben sanmıyorum bu hale getiren de vicdan olsun
Anna_karenina1 Twogirlmom Aaaa ilk defa görüyorum çok şaşırdım yazık yaa belki şey düşündü evde kalırım ama kal yani nolucak ne evlenme meraklısı bu
Twogirlmom Anna_karenina1 eski sevgilisi iş kıskançlık falan olması lazım Dı tam hatırlamıyorum olayı
bitterdelisi24 Twogirlmom kac para aldı acaba ?? 13 yıl yatmaktan kurtardı adamı bi bedeli olmalı dimi ?? Salak bu kız .
bitterdelisi24 Twogirlmom yüzde bi milyon para ıcın.. ne sevgısı ne askı .. adam zaten bunun yuzune bakmaz bırdaha . Sırf ıcerden çıkmak ıcın.. ciddi anlamda para vermişlerdir 13 yıl yemıstı cunku .. yazık ams gerçekten
Anna_karenina1 Twogirlmom bilmiyorum ama bu birda bitmez elbette ki ya kullanıp aticak kızı yada öldürecek
Marbled bitterdelisi24 Şikayetinden vazgeçmişti zaten bu olaydan çok önce. O zaman ondan intikam almak istiyorum falan demişti. Hatta Gökhan Çınar’ın programına falan çıkmıştı. Şimdi de böyle yaptı. Çok aklıselim durumda değil.
bitterdelisi24 Marbled zaten kızın hayatı bitti dedıgın gibi psıkolojk acıdanda bitmiş durumda kandırmıslar yani kızı .. üzülsem mi kızsammi bilemedım