Twogirlmom Kızlar gördünüz mü ne düşünüyorsunuz? Yüzüne asit atan sevgilisiyle evlenmiş Berfin özek şok oldum ya [upl-image-preview url=//i.imgur.com/fIOcPdw.jpeg]
Olivetti Twogirlmom burada psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü söyleyip çocukları için boşanmayan kadınlarla aynı kafa işte …
1bbby Twogirlmom bnce kadin baska kimse yuzume bakamaz diye evlenmistir. Ama kendisine bunu yapan birini nasil affeder. Nasil sevebilir. Yarin oburgun öldürmeyecegi ne malum.
Akrep Twogirlmom kesin ailesi ve yakınlarıda başta olmak üzere. Bu suratla seni kimse almaz diye diye sindirmişlerdir kızı. Ee zaten erkekte suçunun hafiflemesi adına evlenmiştir. Bazı şeylerde bile bile lades oluyor. Ne diyelim hakkında hayırlısı olsun sonu kötü olmasın..
Twogirlmom 1bbby bakmasın kimse yüzüne bence gelecekteki katiliyle evlendi yani inşallah öyle olmaz ama görünen köy de kılavuz istemiyor
incilikaftan Berfini eleştirmek yargılamak yerine empati yapıp, yüzünün yandıktan sonra beğenilmeme gibi özgüven eksikliği yaşayıp bu caniyle evlendiğini düşünüyorum. Umarım sonu ölümle bitmez🙏🏼
1bbby Twogirlmom bilmiyorum bence adam marifetine sevgiyle mi bakacak. Bnce çıkarı için evlendi. Az ceza falan alirim dedi belki. O evlilikten ne hayir gelirki. Adam sevse boylemi yapardi zaten.
bianne_1 Twogirlmom ayyy gördüğüm an sok oldum yemin ederim çok üzüldüm 😖 adam kasten evlendi kızda belki beni artık kimse beğenmez diye aman beğenmeyen de begenmesin evlenmem daha iyi katiline yem olmaz inşallah
Marbled Twogirlmom Kızın psikolojik olarak iyi olmadığı ortada. Yargılayamıyorum o yüzden. Olaya bizler gibi bakmasını bekleyemeyiz zaten. İnşallah daha kötü şeyler yaşamadan gözü açılır.
Harleyquinn Twogirlmom esra erolun bir sözü var celladınızla evlenmeyin diye çok doğru söylüyor vallahi hatta birkaç gazete haberindede çok destursuz yorumlar yapılmış bu konu ile ilgili allah akıl fikir versin ama işin içinde bence başka mevzular var
Twogirlmom Harleyquinn instagram da birileri şöyle diyor onu o hale getiren kişiyle evlendi ki her gün o yüzü görüp vicdanı sızlasın ama ben sanmıyorum bu hale getiren de vicdan olsun
Anna_karenina1 Twogirlmom Aaaa ilk defa görüyorum çok şaşırdım yazık yaa belki şey düşündü evde kalırım ama kal yani nolucak ne evlenme meraklısı bu