Qızlar aranızda daha evvel ve ya indi hamilelik yaşayanınız varsa eger sualım sizedi..
— Hansınızdasa hamile olduğunuz ay (yeniki vaxtınızdan teze keçdiyi ay) aybaşı vaxtınız olanda biraz qanama ve ya tünd qehveyi rengde axıntısı olan olub?

Yeqinki fikrimi çatdıra bildim. Hamileliyinizin ilk ayında deyirem, hansıkı gecikme olan vaxt

Padruqamın aybaşısı 2 gün gecikib ama indi deyir çox az axıntıyla qarışıq tünd qehveyi rengde axıntısı gelir. Deyir göresen hamilelikde bele olur? Yoxsa aybaşı olacaq

Men hamile olanda ele olmuşdum amma gözdüyürdümki xesdelenerem olmadı hamileymişem

• Lady bunu yanıtladı.

Jamila sendede tünd reng axıntı gelmişdi bacı?

Jamila bes sancın varıydı? Aybaşı sancısı kimi

Lady mende olmuş du geçen il bu vaxtlarda meğerse hamileyemis ama koyu renk akıntim olmuştu aybasini gozliyirdum mende

• Lady bunu yanıtladı.
          • Lady bunu beğendi.

xeyir ne leke nedeki sanci oldu hamilelikde ve plus 9 ay kecenden sonra aybasi oldum yeni 18ay agri leke olmadi ama indi aybasi oluram

• Lady bunu yanıtladı.
            • Lady bunu beğendi.

mehriban herede bir cür olur yeqin bacı. Çox sağol cavabladığın üçün canım😙🙏🏻❤️

05360622736 ne kadar sonra öğrendin hamile olduğunu? Yani kaç gün sonra test yaptın?

Lady məndə 2ci hamiləliyimdə hamilə qaldığım ayda aybaşım sən deyən kimi olmuşdu..mən tampon istifadə edirəm dedim yəgin onnandı baldızım dedi yox onnan deyil sən hamiləsən...test falan eləmədim..o birisi ay aybaşı olacağım gün heçnə olmadığı üçün test elədim çıxdı 5 həftəlik hamilə idim

• Lady bunu yanıtladı.

Zuzu97 tünd reng axıntı gelmişdi bacı sendede?

Lady həə tünd idi özüdə bir gün az gəlirdi bir gün çox gəlirdi yəni qan deyildi birinci dəfə elə olmuşdu mən dedim yəgin tamponnan istifadə etmişəm onnandı ama hamiləliy imiş

Lady he tünd qehveyi rozvi bir şeydi dedim yeqin vaspalenyam var

NigarJan birde yoldaşımla elaqede olanda qarnım ağrıyırdı

Lady 10 gün sonra öğrendim canım indi çox şükür oldu 4 aylık öğlum var allah istiyen her kese nesip etsin