Qızlar aranızda daha evvel ve ya indi hamilelik yaşayanınız varsa eger sualım sizedi..
— Hansınızdasa hamile olduğunuz ay (yeniki vaxtınızdan teze keçdiyi ay) aybaşı vaxtınız olanda biraz qanama ve ya tünd qehveyi rengde axıntısı olan olub?
Hamilelik yaşayanlar????
Yeqinki fikrimi çatdıra bildim. Hamileliyinizin ilk ayında deyirem, hansıkı gecikme olan vaxt
Padruqamın aybaşısı 2 gün gecikib ama indi deyir çox az axıntıyla qarışıq tünd qehveyi rengde axıntısı gelir. Deyir göresen hamilelikde bele olur? Yoxsa aybaşı olacaq
Men hamile olanda ele olmuşdum amma gözdüyürdümki xesdelenerem olmadı hamileymişem
Lady mende olmuş du geçen il bu vaxtlarda meğerse hamileyemis ama koyu renk akıntim olmuştu aybasini gozliyirdum mende
xeyir ne leke nedeki sanci oldu hamilelikde ve plus 9 ay kecenden sonra aybasi oldum yeni 18ay agri leke olmadi ama indi aybasi oluram
Merveyldrm doktora neden görünmedinki canım?
- Düzenlendi
05360622736 ne kadar sonra öğrendin hamile olduğunu? Yani kaç gün sonra test yaptın?
Lady 10 gün sonra öğrendim canım indi çox şükür oldu 4 aylık öğlum var allah istiyen her kese nesip etsin