Kızlar burada da birçok kadının hayatında hiç orgazm’ı yaşamadığını okudum. Birçok kadının G noktasını bulamadığı vs. neler neler okuduk…
Fakat bu gece bir uygulamada konu tartışması yapılıyordu. Konu şu ;
bir adam sevgilisini 8defa orgazm a ulaştırmıs hatta kadınlar aynı gün içinde 10defa orgazm olabiliyormuş. Birçok kişi dogru oldugu yönde tartışırken bazı kadınlar ben 4, ben 5 defa sayı vermişler. Çok şaşırdım bunları yazan kadınlar nasıl kadınlar 😂 ya da bendemi sıkıntı var 😂😅 çok affedersiniz 2yi geçmedi hiç. 8 nedir ya 😂😂cidden kendimde kusur arıyorum suan
Ben şok... 😯😯 - orgazm hk.
1tazeanne 😄😄 Yalnız değilsin emin ol. Hani derler ya eski ben değilim 😄 Doğumdan sonra ne olduysa oldu 2 hadi zorlarlarsam ki olmuyor ama 3 ü görsem öpüp başına koyuyorum 😄😄
1tazeanne Her orgazm sonrası biraz mola verilirse oluyor benim de 4 5 kez olduğum oldu ama sayılıdır yani, ben orgazm sayısına takılmıyorum hatta şöyle diyim seks süremiz uzun olduğu için belki de ikinciyi istemiyorum vajinal orgazm olduğu için mi bilmiyorum ama uzun soluklu, ateşli ve sınırsız bir sex ve bir orgazm bana yeterli 😂🙈
1tazeanne ya bizim bi ilişkide 2 olduğu sayılıdır yani çoğunlukla bir olur bazen canım çok istemiyosa hiç olmam 🤪 ama genelde ara verdiysek ve çok çok arzulamışsam muhakkak iki oluyor bence çoğunlukla piskolojik yada bende öyle işliyor mekanizma 😅
1tazeanne gün boyunca mi yoksa ust üste mi
1tazeanne bende yaşadım o şekilde🙈 aralarına 5 10dk dinlenme süreci koyarak o şekilde birçok defa orgazm olabiliyorum
bittercikolata ben bahsettiğim şeyleri okuduktan sonra artık takılıcam sayıya sanırım 🤣
Lagosiyawo zaten ne ara verilsede 8e ulaşmak benim için imkansız 🤣
Kirpapatyasii Hhhhaha üst üste. Zaten gün boyu sürer heralde 8 için🤣🤣🤣
UykusuzPanda42 valla 30dkda koysak 8 için kocam hareket edemez ki demekki partner de etkili aasjaha
1tazeanne bence çoğu kişi için imkansız yani sallıyolar gibime geliyor burda hayatında hiç orgazm olmamış kadınlar var bana o rakamlar abartı geldi maksimum ⅔ diye düşünüyorum ara verilmeden tabi
1tazeanne az olsun öz olsun 😂
1tazeanne benimde çoğu kez 4 kere üst üste orgazm olmuşluğum var partnerin önemli olduğu kadar pozisyonda önemli 😊