Kızlar 1.5 senelik evliyim 6 aylık hamileyim ilk zamanlar cinsel ilişkimiz iyiydi son 1 yıldır durağanlaşmaya başladı hamilelikten sonra iyice kötü oldu bunda eşimin oyun bağımlısı olmasının etkisi var diye düşünüyordum eve gelip direkt oyuna oturuyordu anca ben uyurken geliyordu yanıma her neyse 2 aydır oyun oynamıyor ilişkimizde malesef ön sevişme falan yok orgazm bırak çoğu zaman zevk almıyorum bile haftada artık 2 kere anca yapıyoruz mesela 3 gündür birlikte olmadık bugün 4.gün sabah birlikte olmak istedi o da direk yapma pozisyonu yani anca 2 dakika sürecek bir şey bende istemedim ben isterim ki eşim gelsin yemek yiyelim vakit geçirelim arkasından en azından 10 dakika sevişip ilişki yaşayalım ama o direkt kendi istediğinde sok çıkar pozisyonu olsun bitsin istiyor bende artık kendini nasıl tatmin edersen et beni elin gibi kullanmandan sıkıldım evlilik öncesi davranışlarını yapıyorsun dedim çözümde bulamıyorum :(((( gecelik giymemi sevmiyor libidosu çok düşük biri aldatma olmadığına eminim çünkü dükkanda çalışıyor sürekli telefonu falan bende ama artık çok sıkıldım bu durumdan kendimi 50 yaşında hissediyorum
Eşi reddetmek
Nurisdeniz34 gizli gizli istek arttırıcı at çayına yemegıne kız 😬
Sadem valla düşünmüyor değilim ama tehlikeli diyorlar korkuyorum 😂😂😅
Nurisdeniz34 macun al macun fındık fıstık leblebi bal ne varsa bas kocaya, 😅
JartiyerliKedi hahaha 😂bu macun işleri falan etkiliyor mu
Arasemir11 bilmiyorum jdjdjdkdk😅
Arasemir11 macun bilmem ama fındık fıstık etkiliyor mdkdmdjdj
JartiyerliKedi özellikle balın içine ceviz polen harika işe yarıyor kahvaltılarda koyun önlerine sonra yansın ortalık 😂
Sihirlisabuncu aman aman kalsın şuan iyiyiz skdkdjkdjd 😂 gelecekte durum değişirse deneriz dkdjdkdk
Sihirlisabuncu HAha denicem valla 😅😅
Macunlar findiklar fistiklar yedirebiliyorsaniz sanslisiniz benim ki tatli yemez findik yemez fistik yemez Hicbirsey yemez agzina zorla tiktigimda iki den fazla yemez zorlama yemicem der sinirlerim niye yemiyorsun diye merak etme isirmazlar seni diyorum ama yok
Nurisdeniz34 😂yorgunluk diye bişey bırakmıyor
JartiyerliKedi Ewet doğruluğu war kesinlikle ama birçok erkeğin tıbbi destek almaları şart