Lady Kızlar aranızda 3-4 günlük adet gecikmesinde hamilelik testi yapıpta negatif çıkan ama sonra hamile olduğunu öğrenen var mı?
G_zem Lady Lady ya bende bugün gebe olduğumu öğrendim ama lekem var lekem geldi Korkuyorum 2 düşük yaptım sizce korkmalımıyım
Lady Revane padruqam var ondada 2 gün evvel tünd reng axıntı gelib azca, sonra heçne gelmedi oda yoxluyur neqatif çıxır
Lady NigarAgamirova herede bir cürdü Vallah. Elesi var aybaşı gününden evvel, elesi var ele hemin gün gösterir. Eleside varki heç 1 hefte sonrada göstermir
Semanur21 NigarAgamirova değişiyor genelde adetin 2 3 gün geçmesini bekleyin derler emin olmak için kan testini yapabilirsin
NigarJan Lady eybi yooo inanirsan evvel xestelenen kimi nastroyenim dusurdu indi vecime deil esas saglam olag usagda allah nece meslehet gorurse gec verirse demeli bele meslehetdi
Lady NigarJan menimdee. Allahaqqı heç ele pis olmuram, heç ümumiyyetle gözlemirdim onsuz hamile olmağımı sadece vaxtımdan heç bu qeder keçmemişdi deye ağlımda sual işaresi qalmışdıki niye xestelenmirem.