dolapfaresi Pcoslu1anne sen eşine güven kuzum ama yinede gözün kulağın açık olsun böyle kadınların ne yapacağı hiç belli olmaz
Pcoslu1anne Twogirlmom dolapfaresi Iste benim derdim esimle degil ki o saatte bi bahane bulup arayanla😔
Twogirlmom Pcoslu1anne tatlım boşver arayanı yollunun biri işte yüz bulurum belki diye şansını denemiş boşver canı cehenneme 😄😄
Pcoslu1anne Twogirlmom Yüz bulamaz biz cok gördük bunlari zaten esim isten dolayi okula da gitmiyo her yerde cekiyo adami varya deli oluyorum
Ask_hosmus Pcoslu1anne ben eşime okula gitmicen derdim🤷♀️🤪 şaka maka ben senin yerinde olsam o wp grubundaki bütün kızları engellerdim sonuçta konuşmuyorlar gerek te yok numaralarına
Pcoslu1anne Twogirlmom Ona guvenmesem daha cok olay cikardi ama esim en gec 12 de uyur görmemiş bile yani
Ask_hosmus Pcoslu1anne aynen sende rahat et o da eğer sorarsa gerek yok bence de, işte bu zamanın genç kızları evli adamlara takmış kafayı 🤷♀️
Pcoslu1anne Eymen_emr Sinirden telefonu verdim bu ne diye bi anlik gordum zaten hic bakmam aslinda bundan sonra bakarım ams
Pcoslu1anne Twogirlmom Daha önce guvenlikti migrosta çalıştı simdi vinç operatörü erkekler icinde oh🤣
Peridehatunu Ay böyle rahat insanlara illet olurum. Normal insani bile gece 1de aranmaz helede evli bu adam yani nekadar can sıkıcı ya. Esinde öyle dediyse sil normalden engelle numarasini aramamis aranmis belliki bencede🙄😏😏😏😖
Pcoslu1anne Peridehatunu Numara kayıtlı degil zaten o kiz kaydetmis belli ki disari cıktı gelsin engellemek olacak ilk isim
Pcoslu1anne Peridehatunu aranmis belliki bencede🙄😏😏😏😖 Aransin ben ona aradigini vercem bidaha göreyim de
Twogirlmom Pcoslu1anne 😄😄😄 İnan bi an aklıma çekici geldi hani reklam da diyor ya selam ben çekici bu da çekici 😄
Pcoslu1anne Eymen_emr Eskiden bakardim çocuktan sonra ayda yılda bi bakiyodum artik dersimi aldim meydanı bos birakmamak lazim