Pcoslu1anne Twogirlmom Daha önce guvenlikti migrosta çalıştı simdi vinç operatörü erkekler icinde oh🤣
Twogirlmom Pcoslu1anne 😄😄😄 İnan bi an aklıma çekici geldi hani reklam da diyor ya selam ben çekici bu da çekici 😄
Pcoslu1anne Eymen_emr Eskiden bakardim çocuktan sonra ayda yılda bi bakiyodum artik dersimi aldim meydanı bos birakmamak lazim
Pcoslu1anne Peridehatunu Numara kayıtlı degil zaten o kiz kaydetmis belli ki disari cıktı gelsin engellemek olacak ilk isim
Pcoslu1anne Peridehatunu aranmis belliki bencede🙄😏😏😏😖 Aransin ben ona aradigini vercem bidaha göreyim de
Ask_hosmus Pcoslu1anne aynen sende rahat et o da eğer sorarsa gerek yok bence de, işte bu zamanın genç kızları evli adamlara takmış kafayı 🤷♀️
Pcoslu1anne Peridehatunu Sadece bozulmayacak hadi evli olduğunu bilmiyor diyelim baska erkek arkadaşı da var esimin muhabbetinin oldugu ona sor bu adamin sevgilisi karisi falan var mi diye ama nerde bunlarda o zeka
Pcoslu1anne Twogirlmom Telefonu calar yanimda konusur acar video falan izleriz yani surekli göz önünde zaten ondan gerek duymuyodum
Twogirlmom Pcoslu1anne bu zamanda evlisin bekarı mı kalmış sanki bence bilsede bişey değişmez diye umursamamıştır
Pcoslu1anne Peridehatunu Bir de yasi küçük yani yaşıtlarıyla top oynasa keske sütünü icip uyusa ya da 🤣
Twogirlmom Pcoslu1anne olsun valla ben hep bakarım uyuduğunda bütün hesaplara mesajlara geçmişe 😄 yani kocam hiç öyle biri değil ama içimdeki dürtüye engel olamıyorum erkek sonuçta güven olmaz
Peridehatunu Pcoslu1anne bize göre küçük biz o yaşta oylemiydik sanki simdikilerin aklı değişik çalışıyo
Twogirlmom Pcoslu1anne bazı bekar kadınlara evli erkekler daha çekici geliyor bi yerde duymuştum bence çok doğru