CNanicik once 6 ay onra kaldım anlamdım nasıl olduğunu düşük yaptım 2019 o zamandan beri bekliyoruz salı gün 4 haftalık olduğunu öğrendim

CNanicik ben hemen hamile kaldım korunmanın ne olduğunu bilmiyordum 🤦‍♀️😂 oğlum doğduktan sonra 3 yıl korudum korunmayı bıraktım 2. Çocuğuma 6 ay sonra hamile kaldım, 😘

CNanicik 7-8ay düşünmedik. Düşünmeye başladıktan 7-8ay sonra oldu fakat sağlıklı bir gebelik değildi.kurtaj oldum. Daha sonra yine bir 7 8 ay geçti hamile kaldığımı öğrenddim çok şükür şimdi kızım 1 yaşında ❤️ size de hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik dilerim😃

Ağustos’ta evlendim korunmuyoruz daha nasip olmadı hayırlısı ile olması için çabalıyoruz nasip rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat 🥰🥰

İlk kızıma evlendikten 1 ay sonra korunmadım o ay hamile kaldım 2. Çocuğu düsünmeye başladıgımızda korunmayi biraktiktan tam 1 sene sonra hamile kaldım doktorada muane oldum hic bir sorun yoktu ama 1 sene sonra nasip oldu şuan 13 haftalik hamileyim❤️🤲

CNanicik 8 ay sonra hamıle kaldım tam vazgectım o an baktımkı hamileyim şimdi 14 aylık ve 2 düşünüyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰🙏🏻

CNanicik bunu unuttum evlendıgım 1 ay sonda hamıle olduğumu öğrendim sonra kimyasal olduğunu öğrendık sonra oldu çok şükür

İlk 1 ay içinde hamile kalmışım, ikincisi planlıydı 3 sene sonra 🙏

3 yil sonra plansız bir şekilde hamile kaldığımi öğrendim şuan oğlum 5 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻🥰

CNanicik evlendikten bir sene sonra hamile kaldım. Planlı bir gebelikti , korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım.🌸