CNanicik once 6 ay onra kaldım anlamdım nasıl olduğunu düşük yaptım 2019 o zamandan beri bekliyoruz salı gün 4 haftalık olduğunu öğrendim
Ne kadar sonra hamile kaldınız?
CNanicik düştüğü 6 ay once şimdiki 2 yıl sonra
CNanicik ben hemen hamile kaldım korunmanın ne olduğunu bilmiyordum 🤦♀️😂 oğlum doğduktan sonra 3 yıl korudum korunmayı bıraktım 2. Çocuğuma 6 ay sonra hamile kaldım, 😘
Ağustos’ta evlendim korunmuyoruz daha nasip olmadı hayırlısı ile olması için çabalıyoruz nasip rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat 🥰🥰
birburakannesi ilk seferde mi oldu sizinde
CNanicik 4 Ay sonra 🙈🙈🙈
CNanicik 3 sene sonra 😊
İlk kızıma evlendikten 1 ay sonra korunmadım o ay hamile kaldım 2. Çocuğu düsünmeye başladıgımızda korunmayi biraktiktan tam 1 sene sonra hamile kaldım doktorada muane oldum hic bir sorun yoktu ama 1 sene sonra nasip oldu şuan 13 haftalik hamileyim❤️🤲
UykusuzPanda42 evet canim ilk aşılama da tuttu
CNanicik 8 ay sonra hamıle kaldım tam vazgectım o an baktımkı hamileyim şimdi 14 aylık ve 2 düşünüyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰🙏🏻
CNanicik bunu unuttum evlendıgım 1 ay sonda hamıle olduğumu öğrendim sonra kimyasal olduğunu öğrendık sonra oldu çok şükür
2 yıl sonra
İlk 1 ay içinde hamile kalmışım, ikincisi planlıydı 3 sene sonra 🙏
3 yil sonra plansız bir şekilde hamile kaldığımi öğrendim şuan oğlum 5 aylık Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏🏻🥰
CNanicik 2 hafta sonra🤣
birburakannesi maşallah ne güzel sağlıkla büyütün
UykusuzPanda42 cümlemizin evladı sağlıkla büyüsün insallah