Ariel Birakrepkadini daha da zamlanmadıysa tabi🙃 2 buçuk ay önce 50 TL ye almıştı eşim görünce faturayı içime oturdu istemez olaydım mecbur kalmadıkça kullanmıyorum kıyma karıştırmam gerekirse sadece😅
Birakrepkadini mamacita eee askeri ücret yükselir de yeni zamlar gelmez mi bekliyoruz bakalım açtık kollarımızı 😅
Ask_hosmus Birakrepkadini [upl-image-preview url=//i.imgur.com/5NUZfk1.jpeg] Türkiyenin ekonomik durumu😬
Bal10cuk Birakrepkadini kotex ped kullanıyordum 😠🥲bidaha ya alacam ya alamayacam o kadar bıktım artk hevesle evden çıkmıyor m alışverişe 🥺😏
Polyannacilik Birakrepkadini mesela insanların temel ihtiyaçlarına KDV yapmamamalari gerekiyor zaruri ihtiyaç bunlar ped gibi yağ şeker un gibi , temel gıdalara keşke zam olmasa
Birakrepkadini Polyannacilik keşke olmasa ama ne yazikki a’dan z’ye herşeye zam geliyor, dolarla alakası olsada olmasada..
Rengarenk Birakrepkadini artık gerçekten yetişilmiyor. Asgari ücrete gelen zamla ihtiyaç ürünlerine gelen zam doğru orantılı değil. Tek maaşla gerçekten çok zor. Küçük bebeğim var o yüzden çalışamıyorum. Allah tüm insanların yardımcısı olsun…
Birakrepkadini Rengarenk bende çok çalışmak istiyorum tek maaşla gerçekten çok zor ama benimde bebeğim küçük ve emdiği için bırakamıyorum, amin inşallah
Rengarenk dolapfaresi nerede yaşıyorsunuz? Ben evde iş yapıyordum ama şu an küçük bebeğim var beni bırakmıyor yapayım . Onun büyümesini bekliyorum.
Rengarenk dolapfaresi ben Kocaeli’nde yaşıyorum. İnstadan buldum işi. Siz de ordan araştırın isterseniz belki eve iş veren birileri bulursunuz …