Aliciasierra soulless ayy valla kız bizimki bazen sarıl diyorum bana satılmıyor ki aman bise olur aramızda 🤦🏻♀️ ahahahaahha seninkinin taktiği de iyimiss regliyim ahahahaahahah 😄😄😄😄🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Pnar45 Twogirlmom yok valla zorla bikere sonra olduğum yerden kaçıyorum eşime kalsa sabaha kadar ama ben ıııı
soulless Aliciasierra 😁😁😁 valla öyle herseyi zorla yaptırmak lazım. Kadın Doğuma gittim bugün içeri girme dedm yada neyse gel sende regldin dmi dedm artık düştü dilime 😅
Pnar45 Twogirlmom ben odaklanamiyorum hemen bitsin ben gidiyim yatiyim istiyorum olurken bile aklımda hadi bitsin var
Twogirlmom Pnar45 niye yaa anlamadım yatarsın yine bacım yatak kaçmıyor yaa hemde rahatladıktan sonra öyle Bi güzel yatarsın ohh misss 😄
Pnar45 Twogirlmom işte ben rahatlamiyorum eşim elinden geleni yapıyor buluyor ama ben rahatlamiyorum tek sıkıntı bende
Birakrepkadini ipeksi 1- ateşimize bağlı bazen 1 saat sonra yeniden parlıyoruz🔥 2- reglyken duymuyorum. 3- etmiyorum valla bekleyiversin birkaç gün 😅 hem ozleyince daha güzel oluyor 😝
Menekseyapragi ipeksi Gün değil bazen saat geçmeden tekrar istiyorum 😂 Genelde öpüşüp koklaşıyoruz :) Oral ya da sürtünerek 🤭
Ozge49595 ipeksi 1hşc istemiyorum istemesin diye dua. Ediyorum 2yok 3kendisi bi sekılde hallediyor uğraşamam onu tatmın etmek Le son🤣🤪
ipeksi Ozge49595 ay sen gibi olcak bundan sonra kız 😂 aman ben de istemicem ya soğudum zaten o istedikçe olur artıgın napiyim
elmaskaya00 Çocuktan önce hergün isterdim ama şimdi çok yorgnum Öpüşüp koklaşırız anca nolcak Bitmesini bekler
Sadee_kuftee ipeksi 1= ilişki biter bitmez bidaha isterim🥳 2= reglyken mast yapıyorum🥱 3= göğüslerimi açarak😂😂