Birakrepkadini ipeksi 1- ateşimize bağlı bazen 1 saat sonra yeniden parlıyoruz🔥 2- reglyken duymuyorum. 3- etmiyorum valla bekleyiversin birkaç gün 😅 hem ozleyince daha güzel oluyor 😝
Menekseyapragi ipeksi Gün değil bazen saat geçmeden tekrar istiyorum 😂 Genelde öpüşüp koklaşıyoruz :) Oral ya da sürtünerek 🤭
Ozge49595 ipeksi 1hşc istemiyorum istemesin diye dua. Ediyorum 2yok 3kendisi bi sekılde hallediyor uğraşamam onu tatmın etmek Le son🤣🤪
ipeksi Ozge49595 ay sen gibi olcak bundan sonra kız 😂 aman ben de istemicem ya soğudum zaten o istedikçe olur artıgın napiyim
elmaskaya00 Çocuktan önce hergün isterdim ama şimdi çok yorgnum Öpüşüp koklaşırız anca nolcak Bitmesini bekler
Sadee_kuftee ipeksi 1= ilişki biter bitmez bidaha isterim🥳 2= reglyken mast yapıyorum🥱 3= göğüslerimi açarak😂😂
Sunrise ipeksi 1. gusül işi olmasa sürekli isterim ama bazen belli olmuyor ayni gün bi kaç defa dayanamayıp yaparız🔥😋 2.ihtiYaç duymuyoruz öpüşüp koklaşırız sadece Hiç bişe yapmıyorum reglin bitmesini bekliyoruz😁
papatya_ ipeksi 1- 2 günde bir kâfi ama moduma göre değişiyor 2-ihtiyac duymuyorum 3-hiç yanaşmıyorum 😂
bittercikolata ipeksi 1- 1 gün, bazen 5 6 saat sonra 😂😂 2- Tabiki duyuyorum 🙈 iç çamaşırım ustumdeyken sevisiyoruz ben klitoral boşalmak zorunda kalıyorum ama napalim bikac gün katlanmak lazım 😉 3- Oral yaparakkkkk ve sevisirken sürtünerek 🤩❤😛
ipeksi Pnar45 senden mi kaymaklı yoksa kocandan mi kaynakli acaba başka birisi kocan olsaydı nasıl olurdu acaba 😄
Pnar45 ipeksi valla benden ötürü başkası da kocam olsa farketmez tık yok ayda yılda bikere belki ben istiyorum