JartiyerliKedi Sedefyrs1101 😅gazı hatırlatma oğlum kolik bi bebekdi varya evde fön sesinden kulağımız daha yeni kurtuldu🤣
Ask_hosmus JartiyerliKedi bizde süpürge makinesinden 🤦♀️ oğlanın atak saati gelince akşama 6 da başlıyordu 11 e kadar falan süpürge çalıştırıyodum süpürge boşa çalışmasın diye akşam evi süpürüyodum😂😂
JartiyerliKedi Sedefyrs1101 bebekler ne kadad kilo alsalarda yürümeye başladıkları an kiloyu hemen veriyorlar boylarına🤗
JartiyerliKedi Sedefyrs1101 ya kız çok değilki 2 ayında 8 buçuk Olanı gördüm ben😂hem sen bilmiyormusun bebeği kilolu olmayanlar iyi anne değillermiş 😏😂mesela ben bebişim 6buçuk😂
TombulHatun Sedefyrs1101 4 aylık 7800 maşallah her yerde söyleme 😂😂 benm kız 9 aylık daha yeni 8 kilo oldu 120ccden fazla içmez mama. Sen içiyorsa ver doyana kadar yesin çocuk büyüyüp hareketlendikçe boyuna da gider merak etme
Evltlrm Sedefyrs1101 hepsini denedim İnan ki canm almadığım mama almadığım biberon kalmadı ama yok mama ağzına girince kıyamet kopuyor sanki
TombulHatun JartiyerliKedi onu söyleyenler 💩 yesin. 😂 9 aylık anca 8 kilo oldu kızım biz iyi anne değilmiymişiz
Ecivicivokke JartiyerliKedi aaa bir de çocuğunu mamayla şişiriyor anne sütü veremiyor diyenler de var 🙄
Sedefyrs1101 TombulHatun Şişko diye seviyor halası çocuğu şişkoooommmm diye bağırıyor 🤣🤣Dayisi uzun bakalım uzun mu olcak:dd
JartiyerliKedi TombulHatun 😅sezeryan olan da anne değildir diyorlar onlar ne yesin aşko onalarada bisi de😏😏bide emzirmeyenler
TombulHatun JartiyerliKedi Onlarda aynısını yesin 😅 ben anne olamamışım onlara göre o zaman emzirmekde kurtarmaz heralde beni çocuk zayıf sütün yetmiyo derler 😅😅