• Muhabbet
  • Takıntınız olan şeyler? 🤭

Herkese hayırlı akşamlar, maksat muhabbet ❣

Ben başlıyorum. Mesela benim çıplak ayak görmeye asiri takıntım var. Birde asla bana temas etmeyecek, yatağın içinde bile uykuda da olsa esimin ayağı değdiği zaman tüylerim diken diken oluyor. Asla tahammül edemiyorum 😫 huylanmadigim tek ayak oğlumun sanırım, mis gibi öpüyorum 😂🥰

birburakannesi
    •Hersey ayni yönde durmalı eğri falan olunca sinirim bozuluyor
    • Temizlik yaparken ev Kurumadan yürüyünce çıkan terlik izi çok takılırım
    •cami sildikten sonra buğulanmasına da takıntı yaparım parlayana dek silerim

Yanımda sakız çiğnenmesinden nefret ediyorum kayınvalidem de ağzı açık çiğner o an kriz geçiriyorum

birburakannesi
        Takıntı olmuyor ama bu sevmediğimiz şeyler mi desek 😂 mesela ufak seslerden dış gıcırtılı çıkçıklamak sürekli parmak çıtlatmak söylerken sinir oldum

Anilla Ay bende parmak citlatamaya bayılırım 😅 ama sadece kendim yapınca 🤪

birburakannesi Evime gelen her misafire terlik veririm giymeyenlere de aşırı uyuz oluyorum, bu konuda ciddi takıntılıyım sanki insanlar pis ayaklarıyla evimde geziyor gibi hissediyorum ve bende kimsenin evinde terliksiz, çorapsız gezmem.😡 Mutfak tezgahında asla bulaşık olmamalı mutlaka ya yıkarım ya da makineye atarım benim için mutfak ve banyo temizse evin geri kalanıda temizdir.😂

leosmom terlik ince çizgimizdir😏 evimde bile terlik giymeden dolaşmam. Gelen misafire terlik verdiğimde “Ay zaten sıcak, hic giymeyooom” diyenlerin ağzına o terlikle vurasım geliyor yaa

birburakannesi bi misafir gelip gidince duvar silmek perde yikamak halı silmek koltuk silmek herseyi silip yikamak cildiricam

birburakannesi Valla benim de öyle, eşimin evlendikten sonra alışması biraz zor oldu ama alıştırana kadar tek kavgamız buydu neredeyse şimdi gittiği her evde kapıdan girdiği an terlik istiyor rahat edemiyorum pis hissediyorum diyor hahahah😂 Hele bir de yazın gelen misafir… Terlik giymez, çorap giymez…🥺

birburakannesi duvara değiyolarsa. Kim nereye sürtündü nasil takip edem . Sürü halinde misafir geliyor bize😂😂😂

1bbby evi komple degistir biri gelip gidince daha rahat olur sana 😅😅 daha az yorulursun 😅😅

birburakannesi ben biyere gitsem lavaboya gidemiyorum ya resmen. Tiksiniyorum. Yeremi bastilar yeremi sicrattilar. Zaten bende klozet fobisi var sevmiyorum😂en iyisi herkesin kendi evi si mis gibi