• Muhabbet
  • Takıntınız olan şeyler? 🤭

birburakannesi Ay benim de var. Bakamıyorum asla. Yazınca bile içim tuhaf oluyor. 5 senelik evliyim, eşimin ayağının dokunmasına yeni alıştım. Ona da ayaklarımı ısıttığı için katlanabiliyorum muhtemelen 😂
Kendi çorabım dışında kimsenin çorabına da dokunamam. Makineye atarken eşimin çoraplarını başka bir kıyafetle tutar atarım. 😂

birburakannesi yok kiz oyle cok param gider okdr zengin degilim. Zaten su koronadan sonra kimse gelmiyo sukur ben gidersem esimin zoruyla gidiyorum eve geliyoruz beb oglum ve esim banyoda soyunuruz . El yuz yikanir ustumuzu degistiririz oglumuda bıcı yaptiririz ohh mis gibi valla biyere gidip gelince coraplari eve girmeden cikaririz. Elbiselerde direk kirli sepetine .ben nanyagim siz bnm gibi olmayin😂😂

Marbled hahahahahs yemin ederim öyle bensin ki😅😅😅 asla çorabını da dokunamaam çamaşırların içine atar öyle atarkm makineye 😅

1bbby hahaha aslında manyaklık değil, olması gereken hijyen bence 😅

birburakannesi Sadece ağız sapirdatmasi🤣 Okuduklarimin yaninda benimki takinti degilmis tak’mış sadece 🤣 Yazik ay o kadar seye takılmayın 🤣 Suan ciplak ayakla yaziyorum djwnfjejs

birburakannesi 😂😂 En azından tek değiliz, bence normal olduğumuzu gösterir bu 😂😂😂😂
            Kedilerin patileriyle oynayınca eşim, “Onlarınki ayak değil mi ama alınıyorum” diye takılıyor😂😂

birburakannesi
              *Giysileri dolaba açık renkten koyu renge doğru sıralarım
              *Ütü yaparken askı renklerini kiyafet rengine göre seçerim ayni renk yoksa zıt renk takmam mesela kırmızıya yeşil gibi
              *Paspas yaptığımda kurumadan kimse basamaz izden nefret ederim

• Mutfak devamlı derli toplu olmalı gözüme dağınık görünecek hicbisey ortada olmamalı
                *Karşımda biri esnedimi onun nefesi sanki bana gelmiş gibi iğrenirim
              • Konuşurken bana dokunulmasından hoşlanmam
                *Yanımda yüksek sesle kahkaha atana illet olurum o an çok keyifliysem birden tam tersi olurum,gerçi bu biraz görgü kuralı takıntı değilde.
              • Cak cak sakız çiğneme sesini sevmem
                Daha vardaa susayım bayaaaa sıralamışım ne takıntılı kadınmışım 😆

birburakannesi 𝘴𝘶𝘢𝘯 𝘣𝘦𝘯𝘪𝘮 𝘩𝘶𝘺𝘭𝘢𝘳𝘪𝘮𝘪 𝘺𝘢𝘻𝘥𝘪𝘯𝘪𝘻.𝘣𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘺𝘢𝘵𝘢𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘴 𝘰𝘵𝘶𝘳𝘶𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘳𝘪𝘯𝘪𝘯 𝘣𝘢𝘯𝘢 𝘥𝘦𝘺𝘮𝘦𝘴𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘨𝘪𝘤𝘪𝘬𝘬 𝘬𝘢𝘱𝘪𝘺𝘰𝘳𝘶𝘮 𝘬𝘶𝘤𝘶𝘬 𝘤𝘰𝘤𝘶𝘬 𝘰𝘭𝘴𝘢 𝘥𝘢𝘩𝘪𝘪 𝘵𝘢𝘣𝘪 𝘬𝘪𝘻𝘪𝘮 𝘩𝘢𝘳𝘪𝘤😀.𝘣𝘪𝘳𝘥𝘦 𝘣𝘢𝘻𝘦𝘯 𝘦𝘴𝘪𝘮 𝘴𝘢𝘤𝘪𝘮𝘢 𝘺𝘢𝘯𝘭𝘭𝘪𝘴𝘭𝘪𝘬 𝘦𝘭𝘪 𝘵𝘢𝘬𝘪𝘭𝘪𝘳 𝘯𝘦𝘧𝘳𝘦𝘵 𝘦𝘥𝘦𝘳𝘪𝘮 𝘴𝘢𝘤𝘪𝘮𝘢 𝘥𝘰𝘬𝘶𝘯𝘶𝘭𝘮𝘢𝘴𝘪𝘯𝘥𝘢𝘯.

Nurisdeniz34
                  Aynen o bizde de var kim olduğu önemli değil çocuk da olsa aynı büyük de olsa bi anda sinir geliyor…

Ballantines hoobaaa😅😅 senin ki takıntıyi da gecmis ama olsun 😅
                  Şeye katılıyorum bende, konuşurken birinin durtmesi dokunması o elini kırasım geliyo

birburakannesi o dürtme dokunma varya yapma dedikce inadina yapar gibi, durtuyo yuzune bakiyorum yapmaya devam ediyo len bakiyom bakiyom daha ne durtuyon 🤣

birburakannesi
                      Açık dolap kapağı en çom ona takılırım gece uyku girmez gözüme o derece
                      Kapılar aynı şekilde gece gündüz kapalı olacak
                      Ben düzen değiştirmediğim sürece koyduğum herşey yerli yerinde olacak
                      Mutfak tezgahında masasında fazlalık hiç birşey olmayacak
                      Vs vs vs diye gidiyor