Ballantines dürtme seni görüyorum bakıyorum dediğim zaman da el alışkanlığı diyorlar ya 😏😏😅😅
Takıntınız olan şeyler? 🤭
Ask_hosmus okurken yoruldum 😅 ama bence hepsi de çok eğlenceli 😅
kardelenn güzel takıntılar aslında seninki de 😍
birburakannesi bizim gelin aynı her lafında bi insan dürtermi hafta sonu gelip kalicak artik 2 gun her lafta durtulcem 🤣🤣
Ballantines hahahahahs 😅😅😅 gecmis olsun şimdiden 😅
birburakannesi gel bide onu bana sor😂😂
birburakannesi Hiç 😂😂 Pofuduk patiler çok tatlı bence 😂😂
Ask_hosmus davulun sesi uzaktan hoş gelir misali diyorum 😅
Marbled yaniii😅
birburakannesi 😅😅😅 Bende de şu yassı taraklar varya saçımı taradıktan sonra kalan saçları temizlemek hoşuma gidiyo ha bide süpürge çekerken odada o çıtır çıtır çöplerin sesi 😅
birburakannesi kıldan nefret ederim tahammülüm yok
- Düzenlendi
Popy_ Ay o ses rahatlatıyor ya😅
Arasemir11 saçları asiri dökülen ben bunu beğenmedi 🙈
birburakannesi evim dışında kimsenin klozetine oturamıyorum. Varsa alaturka tercih ediyorum ama öncesinde baya bir yıkıyorum. Evimde ki klozetide kolonya ile temizleyerek oturuyorum 🤦🏻♀️
birburakannesi herşey eşit ve düz olacak (sırf bu yüzden banyo seramiklerimi değiştim) bende ayak fobisi değilde yaz kar kış fatketmez asla çorap giyemem giyersem su gibi olurum terden fenalık basar
Gece teras ve dış kapıların olduğu girişlere üst üste ses yapacak şeyler dizerim (hırsız falan girerse ses yapsın 🤷♀️😅😅
Bide yanımda ağzında bişey şapırdatan biri olursa kıpkırmızı olurum acayip sinirleniyorum 😰
Deleted16 yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki 😁 hiç unutmam bi gün misafirlikte patlayacaktım eve zor attım kendimi
Deleted16 hijyen açısından dikkat etmek güzel aslında 🥰 ne kadar temizde gözükse bakteri yuvası haliyle
Lagosiyawo agzini sapirdatan birine sende aynısını yapacaksın ki anlayacak, Ay nefret ediyorum ya o tiplerden. Agzinjn içindeki enzimleri duyuyoruz resmen 🤦♀️🤦♀️
Kapı arkalarına biseyler dizmek de iyi fikirmiş 😅
birburakannesi ay yapamamki direk kitleniyorum tövbe estağfullah çarpılmış gibi oluyorum 😅😅