Twogirlmom Aliciasierra valla ben ilk başladığımda 2.5 tlydi sonra 7 8 lere kadar çıktı bırakıp chester a geçtim sen şeyi hatırlar mısın capital anama alırdım zamanında 75 krştu beee 😄😄😄
Aliciasierra Twogirlmom aaa yook onu hatırlamadım. Doğru doğru 5 TL ye iki tane prestij alıyordum bende 😅😅 vay beaaa şimdi 18 buçukcuk veriyorum püüüü🤦🏻♀️
Deleted11 Twogirlmom bende, aşağıdaki yorumlarda biri iki tek sigaraya 5 lira veriyordum yazmış benim zamanımda 2.5 liraydı paketi 😂
Aliciasierra Twogirlmom kıyamam yakın olsaydık yollardım sana. İnan bende böyle olmayınca gece hüsran gibi geliyor ben en çok gece içmeyi severim
biroglanannesi Twogirlmom eyvahlar olsun al sana bir dal uzatıyım 🚬 sanal ama idare ediver azcuuuuk 😂😂😅🥰🥰
Twogirlmom Aliciasierra evet bide düşün ben gündüz içiyomda öyle gizli gizli rahat içemiyorum anca gece keyfi oluyor bugün de çıkamadım almaya fırsatım olmadı
Aliciasierra Twogirlmom ahh ahhh bende öyleyim valla o yüzden Bi çekmecede sigara koyuyorum saklıyorum onu unutuyorum eğer olursa geceye kalmazsa zor an sigarası diye çıkarıp iciyorum onu sjsjsjsjssjj buda beeyyle bir taktik 😅