Aliciasierra Twogirlmom aaa yook onu hatırlamadım. Doğru doğru 5 TL ye iki tane prestij alıyordum bende 😅😅 vay beaaa şimdi 18 buçukcuk veriyorum püüüü🤦🏻♀️
Aliciasierra Twogirlmom kıyamam yakın olsaydık yollardım sana. İnan bende böyle olmayınca gece hüsran gibi geliyor ben en çok gece içmeyi severim
Twogirlmom Aliciasierra evet bide düşün ben gündüz içiyomda öyle gizli gizli rahat içemiyorum anca gece keyfi oluyor bugün de çıkamadım almaya fırsatım olmadı
biroglanannesi Twogirlmom eyvahlar olsun al sana bir dal uzatıyım 🚬 sanal ama idare ediver azcuuuuk 😂😂😅🥰🥰
Aliciasierra Twogirlmom ahh ahhh bende öyleyim valla o yüzden Bi çekmecede sigara koyuyorum saklıyorum onu unutuyorum eğer olursa geceye kalmazsa zor an sigarası diye çıkarıp iciyorum onu sjsjsjsjssjj buda beeyyle bir taktik 😅
Deleted11 Twogirlmom bende, aşağıdaki yorumlarda biri iki tek sigaraya 5 lira veriyordum yazmış benim zamanımda 2.5 liraydı paketi 😂
Deleted11 Twogirlmom bende okul harçlığımla alırdım, arkadaşım vardı birimiz sigara birimiz yemek alırdık 😂
Twogirlmom Deleted11 biz airayla sigara alırdık paket bitikçe diğeri alırdı bi paketi 4 5 kişi içerdik 😄😄 anca okulda içiyorduk
Aliciasierra Twogirlmom ayy suss suusss bizde öyle yapardık kuzenlerimle felan da fıs fıs sabaha kadar 😅😅😅