• Sağlık
  • Durduk yere neden böyle oldu-mide bulantısı

Kizlar biseyim yoktu az önce esim pizza siparisi verdi tadina bakim dedim midem bulandi cok kötü oldum gece gece durduk yere neyin nesi ay Bu neee bise söyleyiin laaaan

Yorumcuanneniz, başlığı Durduk yere neden böyle oldu-mide bulantısı olarak değiştirdi.

Riri
    1 haftadır bendede var mide bulantısı ne yesem tiksinti ve mide bulantısı yasiyorum sebebini anlamadım 🤯💮

• Riri bunu yanıtladı.

Basimda agrimaya basladi

Riri bazen bende de oluyor yedigim bozuk olsa esimde de olur diyorum bana agir yagli seyler agir yemekler gitmiyor onu anladim sucuklu yumurta gibi agir seyler yedigimde midem cok bulanir belkide pizza agir gelmiştir

• Riri bunu yanıtladı.

Hayat_ yerim hep aksamlari falan kusmak istiyorum basim agrimaya basladi

Riri migren olabilir mi isiga hasasiyette varmi

• Riri bunu yanıtladı.

Dilekce Yok ki Bende migren , neyse ki uzun sürdü ama gecti

Riri benimde oyle inan bas agrisi ve mide bulantisi bir vuruyor bana cok kotu oluyorum acaba tansiyonmu var sende diyenler oluyor ama sigortam daha başlamadigi icin doktora gidemedim sen bi git bence

• Riri bunu yanıtladı.

Hayat_ ilk defa oldu diye de gitmek istemedim aslinda ne bilim tekrarlarsa giderim. Sen de cok Bekletme git görün doktora

Riri gidicem canim sigortam daha baslamadigi icin gidemiyorum ozele gidicem 2 hafta sonra bende nasipse

• Riri bunu yanıtladı.