Ya ben karar veririm sinir oluyorum cevapta veriyorum ama yine de sinir oluyorum 22 eşimin doğum günü. 25 de oğlumun doğum günü eşimin kutlicam masa falan kurucam ailesini fln cagiricam. 25 de oğlumun ama 24 de sünnet olduğu için ertelicem. Kaynanam tutturmuş oğlumun doğum günüyle oğlunun doğum gününü aynı gün yap bide 26 sında yap ya sanane. Seni ne ilgilendirir belki ben kocamla baş başa kutlamak istiyorum herşeye bir laf. İstemiyorum ben ayrı ayrı kutlicam çağırınca gelirsiniz yazdım sen bilirsin yazmış ama cidden sinir oluyorum artık
Kaynana baskısı
Brvnonk 🤦♀️sinir oluyorum boyle şeylere ya verin cevabını karıştırmayın lütfen öyle 2 kişinin doğum gününü kutlayacak kadar büyük bir organizasyon düşüncesi varsa üstlensin her şeyi organize etsin. Hem sünnet olacakmış siz çocuğunuzla mi ilgileneceksiniz dogum günü ile mi 🤦♀️
MonaaRosaa ya evet eşimin ayrı gün oğlumun ayrı herkesi cagiricam zaten ne karisiyosun cvbini veriorm verdiğim halde illa dediği olck o güne kadar söyler durur
ZRaporu 22 sinde eşimin 25 de oğlumun 24 de de sünneti var sünnet olduğu için oğlumun doğum gününü uzaticam kaynanam da aynı gün olsun istiyor. ( Belki eşimle birlikte olmak istiyorum hani ne diye birlikte olsun diyip duruyor) ama yine onları cagiricam hala konuşuyor gününü de kendisi belirliyor 26 sında iksinin doğum gününü yap diye bende istemiorm ayrı ayrı olck dedim geçen de konuştu yine aynısını dedm hep konusuo duruyor yani
Nietzsche evt işte geçen sene ilk eşimle birlikte doğum günü hani iki senelik evliyim. Beraber organize ettim fln hop kaynanam aradı biz mi gelelim sen mi gel fln dedm biz beraber diye düşündüm ama olur mu öyle bilmem ne mecbur çağırmıştım hadi bu sefer baş başa diye düşünürken de bu sefer iki doğum gününü bir gün olsun istiyorlar sinir oluyorum hyr istemiorn ayrı auri kutlicam hani açık açık bozuyorum sanane diye ama yok hala konuşup duruyor esime soylesem olmicak
canim o da seni dusundugu icindir belki cunku cocukla hazirlanman zor olacagindan dolayidir yorulma diyedir belki otle dusunuyordur
Cocuklarinaasikanne yok öyle düşünmediğini yüzde yüz eminim canım o sadece benim istediğim olmasın diye direniyor. İstediği olsun diye yani ama ben nasıl iztersem o şekilde olucak maalesef 🤗
Brvnonk Sizi ayrı davet edeceğim zaten, eşimin doğum gününü kendi aramızda kutlayacağız diyebilirsiniz direk. Onları çağırmak zorunda değilsiniz ki yani geldiklerinde kimin doğum günüyse karışmadan kutlasınlar ikisini bir arada kutlamak size kalmış. Benim kayınvalidemin de doğum günlerimizde akşam yemeğine davet edeceği tutar. Hiç karışıklığa mahal vermeden direk söylerim,bugün eşimin doğum günü ona hazırlık yapacaktım yarın gelelim derim.
Brvnonk Sinirlenme cevabını vermişsin zaten takılma bu kadar 😉
zarifhanim seneye de o şekilde derim artık 🙈
Brvnonk hmm anldim o zaman hic cagirmayin 😂😂