selocan bence sorun sinema da degil belki gerçekten tek gidiyordur sinemaya tek gidilmez vs diyip sizin akliniza şüphe sokamam asla esinizin de gunahini alamam belki gerçekten tek gidiyordur ama onuda geçelim burdaki sorun sizi dusunmemesi cidden. Yani ben anlamiyorum cidden bir insan esini neden dusunmez nasil dusunmez. Mesela benim rahatsiz olayim hasta olayim esim cok ustume titremez ama onun dişi agrisin onunla beraber gece bende uyumam yaninda otururum onunla beraber beklerim. O orada agri cekerken benim odada horul horul uyumam hos olmaz kendime yakistiramam bunu. Illa bir insanin esiyle birseyler yapmasi icin disari cikmasi, para harcamasi , bir yerlere gitmesi de gerekmez bi netfilix alirsin dizi bulursun yada film yada normal inertenetten bulursun cayini demlersin misirini patlatır cipsini koyarsin oturursun esinle mis gibi keyifli gece gecirsin. Ben boyle erkekleri anlamiyorum cidden bir kadinin gonlunu hoş etmek bu kadar zor değil ya yoldan bir cicek bile getirseler o kadin dunyanin mutlusu olur vallahi hayatta en kolay yollardan mutlu olacak varlik kadindir boyle insanlari anlamiyorum ya salaklar yada salaga yatiyolar