JartiyerliKedi Aslan ya yapma bence bekle eve gelsin yüz yüze konuş sana onu açıklamasını iste önce, sonra sana suç atarsa bağırırsa el kadırırsa sok ayağını gtüne sktr git de ozaman elifin yanına
JartiyerliKedi JartiyerliKedi ya yada sen bunun seni aldattigina dair delil topla. Hatta baskın bile yapsan fena olmaz video falan cekebilsen bosandiginda elindeki herşeyi al bitsin en büyük intikam o paralarla gez toz eglen çocukların varsa onların geleceği için yatırım yap oda donsuz kalsin ortada pislik adam.
Aslan JartiyerliKedi 7 gibi evde olur bende bugün ona resimler attim temizlendim akşam süpriz yaocamtım
Twogirlmom Aslan neye nasıl tepki vereceğini iyi bilirsin sana zarar vereceği bişey yapma kendini sakın dengesizim sağı solu belli olmaz
Redkids Aslan o zmn mutlaka evde tek kalma hem iciyor hem olgun pono izliyor sapik ya kurtulmaya bak biran once
Aslan JartiyerliKedi ne zaman yanına gideceği belli değil ki sabahtan akşama kadar dükkanda hemen yan tarafta o karıda
Twogirlmom Aslan ay allahım gelde delirme mis gibi çıtır karın var senin için giyinip süslenen sen de git olgun karılara bak akıl işi değil
Aslan JartiyerliKedi hiç iyi değilim şuan şu evi yakıp yıkmak istiyorum annem yok olsa onun yanına giderdim ne yapcam bilmiyorum
Twogirlmom Aslan onun dükkanın orda kuaför Cafe o tarz bi yer yok mu git akşama kadar orda otur gözün üstüneçde olsun
Twogirlmom Aslan mm anladımm erkek kardeşin kuzenin yok mu o gitsin takılsın oralarda belki foto falan çeker
JartiyerliKedi Babanne anneannedemi yok canm ya o eve gelene kadar gitsen yalvarsın senin için içiyot falan dedn endişelendimsenin için :/
Aslan Redkids kimse yokki kimi çağırım ne yapim onun annesi ablası var zaten onlarda kendi hallerinde karışmazlar