Tinkerbell sinirimi bozuyor cidden kizim icin indirmistim sildim boyle birsey olamaz gercekten beni cok geren iyi soyledigim seyi bile salakca anlayan cikiyor
Happy kidsten neden kaçtınız
Tinkerbell ulan manyamış oradakiler söylemediğin şeyi bile söyledin diyorlar hahshsj tuhaf bi ruh halleri var valla
Tinkerbell herşeyde linç yiyoruz da ondan her önüne gelen ağır konuşuyor arada bir giriyorum artık çocuğum için burası daha iyi ve eğlenceli bence burdaki insanlar daha anlayışlı gibi duruyor 😊
Lori12lorii gerçekten bu çok doğru orda çok görülen hep post açanlara cvp veriliyor profiline bakıyorlar öyle yazıyorlar bunu fark ettim kaç defa post açtım kızım için kimse yazmadı ve bazen o kadar da saçma şeylere yazıyorlar ki ya burda önemli bir bilgi var yada sorun var ama orda sakrabanlik yapmak için post açılmış full
Tinkerbell kesinliklee gördüm bende onu hele birileri sen buranın fenomenisin falan yazmisti ona
Tinkerbell katılıyorum bişi yazmaya korkuyorrum resmen hiç bişi yazmayordum ama burası öyle deyil burda her kes anne kardeş arakadaş dost buraya bişi yazıyon herkes anlayışla yardımcı oluyor ama aynı şeyi diyet twrafa yazsan ohoooo linç üstüne linç orda her kes kendini bişi sanmıyor bı onlar anne bı onlar biliyor her şeyi sanki zaten sildim orayı 🌸
Tinkerbell nefret ediyorum o kadından ya
Lori12lorii katılıyorum 😀 ay bide birbirlerini arıyorlardı
Tinkerbell tanınmış kişilere laf yok abe tanınmamış kişilere linc cok abe
Tinkerbell onların kidste grubu var laf söyletmiyorlar birbirlerine sinir oluyorum dalga geçiyorlar bide insanlarla ya
biroglanannesi bnde kidssten kactim hemde cok bilindik biriydim😄 ama artik bazi konularda gercekten gruplasma ve linc var
Redkids gruplasma burdada var şekerim. Grup olup haksiz olsalar bile birbirlerini heryerde tutuyolar barzi cok belli yani cok komikler sınıf öğrencileri gibi🤣🤣🤦
biroglanannesi burdada var maalesef cok dalgaci insanlar cok cirkefler bide seni kötü cikarirlar o derece ama yetmiyo tabi gücleri cetin cevizlere. Dislerinin kestiklerine ahkam kesiyolar🙏
Tinkerbell bende kaçanlardanım çünkü orda kimse burdaki gibi sıcak değil soğuk nevalenin tekiler hiç senli benli canımli cicimli konuşamadım ordakilerle çok mesafeliler ve ne soru sorsam cevap veren olmadı birde ordakiler çok linçci.En ufak şeyde başlıyorlar insana hürrraaa allah allah allah hucuum🔪🔪Happymomdada hep pembe hayaller kuranlarla dolu.Bende ordakilere bakarak hamileyken pembe hayallerle bekledim bebeğimi doğduktan sonra hiiiç öyle olmadı.Doğumdan korkanlarla ve surekli endişe içindelr heran doğumdan sonrda hemen sildim o uygulmayıda.Oradakiler çok sıkıcılar yani senin anlıycan 🙄🙄
Peridehatunu aynen kalabalık olmasıda cabası👍
Peridehatunu vallah bayadir girmiyorum bazilari gercekten bokunu cikardi
Yasak_elma kibar hanimlarda cok allah razi olsun onlardan burdada var. Ama heryerde çürük elmalar var iste.illaki aradan dereden cikiyolar🙄😖
Peridehatunu kesinliklr ama orasi cok fazla kalabalik ve gruplasmaya daha musait bir ortam
Redkids hic sorma canim farkindayim zaten konusmalardan anliyoruz herkesin ruh yaşını 🤦🤦🤦sessizce uzaklaşmak en hayirlisi🤢
Peridehatunu 😄😄 aynen