JartiyerliKedi 😹Anneanneme hep tuttururdum bak buda protez takıyor sende, çok yakışıyorsunuz evlenin diye
Ask_hosmus Deleted11 ay evet yaa ben üzülüyodum sonunda ketçap ya da salça oluyo salaklar kendilerini her seferinde eziyolar🤦♀️😂😂
JartiyerliKedi Ask_hosmus 😹tınlamıyordu kadın beni dedem genç yaşta vefat etmişdi bende çocuktum işte anlamıyordum bak işte kocan yok evlen diye beynini yiyordum 😹sanki adamları ninemi bekliyo😹
Rouge JartiyerliKedi sabaha kadar söylicem bunu😂 aayy o zamanlara gittim 🥰kendimi yaslı hissettim he 😂zaten bugün biri ilk defa bana abla dedi birde bu post🥲
JartiyerliKedi Rouge hahha ya canım bildiğim kadarıyla sen 21 yaşındasın ben senden 1 yaş küçüğüm sırf bebeğim var diye 14.15 yaşındaki çocuklar bana teyze diyo yaa ağızlarına bi tane patlatasım geliyo😹
Kumruu Ask_hosmus Bi şampuan reklamı vardı adamın eli kızın saçında kalıyordu😂 Bir de aganigi naganigi fındık reklamı🤣
Deleted11 İranda bir şampuan reklamı vardı kadın baş örtüsüyle banyoya girip kafasına şampuan döküp yıkanıyordu aklıma o geldi 😂😂😂