JartiyerliKedi Rouge hahha ya canım bildiğim kadarıyla sen 21 yaşındasın ben senden 1 yaş küçüğüm sırf bebeğim var diye 14.15 yaşındaki çocuklar bana teyze diyo yaa ağızlarına bi tane patlatasım geliyo😹
Rouge JartiyerliKedi teyze miiiii🥲ama insan bir tuhaf oluyor ya ne bilim söyleyen de benden büyük.Esra erola gelen amcalar da esra abla diyor kendime öyle moral veriyorum 😂
Deleted10 Karpuz kabugu denize düştü Millet plajlara üşüştü kizlar Kizlar dikkat gunes carpacak Haberimiz herkesi zip ziplatacak Yasimi belli ettim jdjfjfjfjfjf
Nick Ask_hosmus hiç unutmadıklarım; _Arçelik demek yenilik demek. Yenilik demek arçelik demek 😬 _Büyüdüm büyüdüm Pınar’la büyüdüm…☺️ _Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm. Herkesi hasta ederim ederim… Dometos reklamı 😆
Yasak_elma incilikaftan 😄😄Burada hep öyle söylüyorlar.Yorumlarımı yıldızın sesiyle okuyanlar varmış😀Benimde hoşuma gidiyor tabi
Yasak_elma JartiyerliKedi Aaa çocukken ben bu reklamı çok severdim beyincik kuklası nasıl unuttum seni😑😀Reklamın sonundada diyo ya ben buldum ben buldum diye bende derdim hep ben buldum ben buldum diye😂😂