Merhaba kizlar,

3 ay önce düzensiz adet oluyordum. 1 ay mesela hic adet gormemistim, doktora gittim ve durumumu anlattim, beni ultrasyondan cektiler ve sağdaki yumurtaliğimda kist olduğunu belirtiler. 1 ay sonra tekrar gitmem gerekiyordu kontrol icin, ve kistin küçüldüğünü sonra belirtiler. Simdiyse Reglim 3 gün geçti ve hala adet olmadim. Acaba hamilemiyim?

• Lady bunu yanıtladı.

Sana biraz bekle canım. Ben her ay düzenli adet görmeme rağmen Bendede ilk defa bu ay 5 gün gecikti ama sonra adet oldum. Onun için biraz sabret olmazsa test yaparsın

• Sana bunu yanıtladı.

Lady tamam Canim cok sagol, yani bu ilk kez olmadi daha once de olmamistim ozaman onun nedeni de kist den dolayidi ama bu kez oyle degil sanki.. ama hayirlisi olsun insAllah.

• Lady bunu yanıtladı.

Sana bende evliliğimin 3cü ayında senin gibi baktımki adet olamıyorum, koyu renk akıntı geliyor ama kanama yok. Doktora gittim yumurtalığımdan birinde follikulunda kist varmış meğerse ondan öyle oluyormuş. Ama 1 hafta sonra tekrar doktora gittiğimde hiç bir tedavi görmeden kist kendiliğinden savrulup yok olmuştu. Şimdi diyorum ya bu ayda 5 gün adetimden geçince yine ondan şüphelendim bende aynen senin gibi. Ama inşallah sen hamilesindir

• Sana bunu yanıtladı.

Lady Benim ayni sekildeydi iste simdi kist yenidenmi oldu yoksa suan 3 gun gecti acaba hamilemiyim bilmiyorum ama benim sag yumurtaligim zaman zaman hep agriyor bilmiyorum Belli olur bi hafta icinde ins hayirlisi olur bende 1 yildir evliyim Sen Peki canim

• Lady bunu yanıtladı.

Sana bende 1 yıldır evliyim. Bendede hala çocuk yok. İnşallah hamilesindir canım, çok sevinirim senin adına 🙏🏻

• Sana bunu yanıtladı.

Lady Allah razi olsun, Yuce Rabbime birakiyorum, Rabbim sana da insAllah nasip etsin.

Canim sen diyorsun ya kistim var diye, Sende de agri oluyor mu yumurtaliginda ? Ben mesela aylardir hissediyorum agriyi..... doktorlar gececegini soyluyorlar , hamile kalmak icin zarar olmadigini soyluyorlar... yani dogru mu hic bilmiyorum..

• Lady bunu yanıtladı.

Sana evet canım hamilelik için çokta zararı yok ama tabii ki de kist olmazsa daha kolay olur hamilelik. Ağrısı çok oluyor evet ya sanki yumurtalıklarıma bıçak saplanıyor gibiyim. (Bu arada ben Azeriyimde canım Türkçem pek de iyi değil umarım kendimi ifade ede biliyorumdur)🙂

• Sana bunu yanıtladı.

Lady nedemek Canim Estafurullah! Guzel anlatiyorsun kendini 😊 Rabbim cumlemize saglik sihat versin 🤲🏻

• Lady bunu yanıtladı.

Lady instagramin var mi Canim
                    Ordan detayli konusalim😊

• Lady bunu yanıtladı.

Sana Hayır ya canım instagram kullanmıyorum. Snapchat’ım var birde whatsapp

• Sana bunu yanıtladı.