Pcoslu1anne Ayyy ben uyuyodumm cok teşekkür ederim kizlaar 19′u aslında ama erken kutlamis oldunuz cok sevindimm😍😘😘♥️♥️♥️
JartiyerliKedi Pcoslu1anne kız bende geçti sandım 11i dedin ya 5 gün sonra benim doğum günüm diye dkxjddknx
Pcoslu1anne JartiyerliKedi Aşkım yine virgüle bakmadin🤣 11 ocak oglumun,5 gun sonra benim demiştim bu pazar ama olsun
Pcoslu1anne JartiyerliKedi Ayy daha iyi cok şükür burnu arada tikaniyo geri açıyorum disi de çıkardı 7 tane inci disimiz oldu
JartiyerliKedi Pcoslu1anne 😹😹ahahah benimki 3 aydan bıraktı memeyi😿ısıran zamana gelemedik 😹e ama ısıracak başkası var🙀😸
seniseviyorum Pcoslu1anne dogum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin inşallah rabbim sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara 🎂🎂🎂🥳🥳🥳
1dost @Pcoslu1anne İyki doğmuşsun canım nice güzel yaşların olsun inşallah sevdiklerinle beraber 🙏❤️🌺 @Deleted11 @JartiyerliKedi canımsınız ya valla tatile çıktım kızlar o yüzden giremedim fazla hemen farketmişsiniz yirim sizi 😍😘
1dost Deleted11 Bursa bebeğim ztnde bursalıyım memleketimin her köşesine gurban olam 😂😂 1 aylık iznimz vardı biraz kendimize biraz ailemize işte starlık kim biz kim beya 😁