JartiyerliKedi Ayy daha iyi cok şükür burnu arada tikaniyo geri açıyorum disi de çıkardı 7 tane inci disimiz oldu
Geçmiş doğum günün kutlu olsun 😿❤️
Pcoslu1anne aa hayırlı olsun iyice ısırsın seni😹
JartiyerliKedi Sanki az isiriyomus gibi🤣🤣 Memeler pert oldu 🤣
@Pcoslu1anne İyki doğmuşsun canım nice güzel yaşların olsun inşallah sevdiklerinle beraber 🙏❤️🌺
@Deleted11 @JartiyerliKedi canımsınız ya valla tatile çıktım kızlar o yüzden giremedim fazla hemen farketmişsiniz yirim sizi 😍😘
1dost Oo ablamız star 😂😂 nereye gittini kanka tatile 🤭😂
1dost vışşş Nere gittin kız özledik seni
Pcoslu1anne 😹😹ahahah benimki 3 aydan bıraktı memeyi😿ısıran zamana gelemedik 😹e ama ısıracak başkası var🙀😸
1dost çocukla tatil nasıl anlat bize 😭
JartiyerliKedi Vallamı kız 😇❤️ karşılıklı duygularımız 😘 Bursadayım
Pcoslu1anne tebrik ediyorum ❤️ Allah uzun ömür can sağlığı versin inşallah 🤲🏻😘
JartiyerliKedi Beybi ben biraz büyüttüm 2 yaşına yaklaştı bebe daha sennki küçük zor geliyodur o yüzden eşim sağolsun çok yardımcı olduğu için bu ağır yükü beraber kaldırınca güzel geçiyo 😁🤟 tabiki başbaşa olmak daha farklı ama bu hayatada alışmak zorundayız be kader yaparkene iyidi 😬
1dost vallaha yaben askı yedin sandım🙀
Lavinia_ lavim hardasan sen kuzum 😸göremiyorum seni çoxxx😁
1dost yaparkene iyidi
Dmkdjdjdkd
1dost 2 yaş daha kötü değilmi be bebiş😹herşey ilgi alanı araştırmak ister durmaz yerinde🙀
JartiyerliKedi ay ay ay anksiyetem tuttu
JartiyerliKedi Valla başım qarışıq dı bu aralar 😁 Anam gil məmləkətə getmişdi onlar geldi neçə gün idi onlardaydım daha aktivəm burda 😁😁❤️ görmiyəli necəsən 😁
JartiyerliKedi Karıştırıyor ztn bende dikkatini başka yöne çekiyorum artık taktik geliştirici oldum ama işe yarıyor 😂
JartiyerliKedi Sakin ol kedijim gendine gel noldu 😀