• Muhabbet
  • Geçmiş doğum günün kutlu olsun 😿❤️

JartiyerliKedi Yani yemedim ama yiyedebilirim kendimi zor tuttuğum doğrudur askıdan korktuğumdan değil zihniyeti bozuk sevgisiz fesat insanların arasındaki muhabbete karışacak kadar hadsiz kendini küfür etmeyince ahlaklı cennetlik fln zanneden kişilikleri bozuk insanlarla uğraşmak laf anlatmak zor geliyor bunlar yüzünden askı alınca hapse girmiş gibi hissederim kader mahkumu 😂😂😂 yani ne zamandır girmiyodum girer girmez gözlerim kanadı yine tansiyonum çıktı postlara bak 😵🥴

1dost bir üst leveli merak ediyosunnn😂😂 diğerlerini geçtiğin için seviniyorsun falan 😂

Ayy hepinizi yerim ben cok mutlu ettiniz beni yaa ♥️♥️♥️♥️ Giremiyorum girdikçe yazmaya çalışıyorum iyiki varsınız 😘😘

Lavinia_ benimde cerrahi işlem gerektiren dişim var randevu alabilirsem hemen gidicem, erteleme sende kuzum Allah korusun daha kötü olmasın. Kızının doğum günü ne zaman ki ☺️

Deleted11 bizim doktor tanıdık diye rahatım randevum hazır 😂 kizimin doğum gününe halsiz olmak istemiyorum ya hazırlık falan var 🤭 Allah sana da şifa versin kuzum dikkat et dış ağrısı kadar kötü şey yok 😥 5 ocak da ama biz 1 Ocak da kutlicaz hafta içi herkes işte oluyor maaalum 🤦🏻‍♀️

Deleted11 teşekkür ederim bebeğim 🌸❤️. İnşallah tüm bebeklerin sağlıklı ve mutlu yaşları olur❤️