• Muhabbet
  • Geçmiş doğum günün kutlu olsun 😿❤️

Deleted11 teşekkür ederim bebeğim 🌸❤️. İnşallah tüm bebeklerin sağlıklı ve mutlu yaşları olur❤️

Lavinia_ Amin inşallah 🤲🏻☺️ Bizimde 1 şubatta, süslemelerin, pastanın fotoğrafını atar mısın buraya fikir olsun banada 🤭🙂

Deleted11 şimdi den tebrik ederim ❤️😘 kaç yaşın da olucak ☺️ tabi atarım canım sana da fikir olur

Lavinia_ Teşekkür ederim kuzum ☺️ 2 yaşına basacak inşallah, seninki 1 yaşına basacaktı değil mi 🙂

Deleted11 ay o eğitim sorunu bende de var alışmıyor ya bir türlü 😥 bir gün birlikte anlaşıb başlayalım ne dersin 😁

Lavinia_ Olur tabiki ☺️ Benimki kakadan korkmasaydı alışırdı çoktan tek sıkıntı kakadan korkması 🙄😂😂

Deleted11 benim ki kakadan değil de lazımliğı oyuncak sanıyor oturmuyor ki 😂🤦🏻‍♀️

Ya ben burda aktiv oluca tüm postlar da konu dışına çıkıyorum 😂😂

Lavinia_ bende öyleyim 😂 benimkine 18 aylıkken aldım lazımlığı su sesi çıkarıyordu o yüzden oyuncak zannediyordu onun pili bitince artık tuvalet olduğunu anladı 😂

Deleted11 bende bu hafta inşallah başlıya bilirim yoksa bu zam da bez falan alınmaz ya 🤦🏻‍♀️😂

Lavinia_ inşallah başarılı olursun 😂 başladığında haber ver belki birbirimize destek olursak başabiliriz belki 🤭😂😂

Deleted11 evet evet muhakkak haber vericem birlikte başlayalım…. Motivasiyon iyi oluyor ya bu zaman da baya 🥰