Kbr18 vajinismus zaten erteleme hastaligi bende 10 ay çektim.bu hastaligi esimi kendime yaklastiramiyirdum korkuyordum.bagiriyordum.agliyordum sonra bi cesaret dedim ve evde kendim dilator seti vs aldim onceden vajinismus gecmisi olup yenen arkadaslara tanistim onlarin yonlendirmesiyle evliligimin 11. Ayinda.yendim simdi nerdeyse bir yil olucak cok rahat iliskiye girebiliyorum ve yendigim zaman dedim ki benim korktugum.sey bumuymus çunkü.hiç bişe yoktur sadece biz kendi zihnimizde korkular yaratip iliskiye izin vermiyoruz o yüzden sende erteleme ve tedavine başla emin ol hiç bir doktor senin canını acıtmaz zaten doktorlarda hemen egzersize baslamiyorlar once psikolojik olarak seni rahatlatiyorlar sonra egzersizlere basliyorlar egzersizlerde calisirkende aci vs olmadigini anliycaksin ve kendine özgüven gelicek bu hastalik dedigim gibi erteleme.hastaligi erteleme ve basla ben 10 ayda cok yiprandim sen daha yolun basindasin doktoruna guven kendini ona.emanet et ve yen kurtul unutma biz kadinlar istedigimiz herseyi yapar ve basaririz birde sunu dusun herkesin severek yapip zevk aldigi.seyi biz neden yapmayalim.ki😍