Pcoslu1anne 2minikmucize rexona siselerinin sekli girmeye daha musait ya 🤣 Fis fisini düşünmüyorlar 🤣
Ayynoluyooo Redkids döndü bile çok gereksiz insanlar var ve saygısızlar bidaha oraya uğramayı düşünmüyorum sadece kaynana postlarini okumaya girerim 😂😂😂
Redkids Ayynoluyooo kaynana😂😂😂😂😂 burdada var abshhshsgsbbshshhshd herkes şikayetci linc konusunda niye degisen birseyler yok
Aliciasierra Ozge49595 bendeee hiç yapmadım yapamam da heralde Bi iki kez deneyim dedim de yapamadım başlamadan bitti 😄
Ozge49595 Aliciasierra yapanlara hayret ediyorum nasıl yapıyorlar nasıl zevk alıyorlar hayret ediyorum gerçi ben seksten bir bşsey anlamıyorum bundan nasıl anlayım🤣🤣
nar1nar Aliciasierra ya bende çok merak ediyorum hiç yapmadım ama çok istiyorum nasıl bir his yaşamak istiyorum yani insanın kendi kendlne boşalmasını. hiç dokunmadım kendime ben
Aliciasierra Ozge49595 yani bende öyle ben yine seviyorum eşimle olmayı ama onu yapamıyorum hoş gelmiyor 😄🤦🏻♀️
Benpempe dramaqueencnm ben boşalamıyorum kuzum ya bosaliyorum ama azicik oyle cok degil (oneriniz varsa bekliyorum buradayim)
Benpempe Kizlar ben de masturbasyon yapıyorum ama sürtünerek elimi veya baska seyi sokamiyorum aciyor niye ya niye bide yaptiktan sonra utaniyorum kendi kendime keske yapmasaydim diyorum neden oyle bisey oluyor anlamiyorum