Cicilibicili Kızlar hesaplarınızı kontrol ettiniz mi kutu yayınlanmış bende rastgele telefonu elime alınca e mail gelmiş orda gördüm haberi olmayan vardır belki 😊
incilikaftan Cicilibicili 1 senedir her ay değişik şeyler geldi evime 💃🏽2 aydır gelmedi bilgi güncellemesi yapınca da geliyor
Cicilibicili Hoyrat denebunu diye bir site var canım bazı şeyler var işte temizlik alışkanlıkların alışveriş vs. Vs bu tarz şeylerle ilgi alanını dolduruyorsun ona göre uyumlu isen sana numunelik bazen de tam boy ücretsiz ürünler gönderiyorlar deniyorsun oraya yorumda bulunuyorsun bu şekilde
incilikaftan Cicilibicili eşinin veya kardeşinin hesabıyla dene maaşı yüksek göster bebek sayısını da.
Deleted11 Cicilibicili 2 tane hesabım var biri çok eski ama onu unutmuştum girmiyordum, diğeri de yani kutu çıkan hesabım 2 3 ay oldu. Deodrant, kek, kahve, nemlendirici, diş macunu vs bu tarz şeyler çıktı 😂
Cicilibicili Deleted11 deodorant tam boy olur herhalde dimi bende bu ay Bi maylo puf mendil var o tam boy bide meyve püresi imiş o tam.galiba
TombulHatun Nietzsche Ben kendimi şanslı sanırdım ne şanslılar varmış😄 senelerdir üyeyim hiç çıkmadı be 😄