• Sağlık
  • Korona testi negatif ama tat yok

Grip olduğumu düsünüyodum bikac gündür taa ki bugün sabahtan beri tat ve koku almayana kadar test yaptım negatif cıktı böyle bisey basına gelen oldu mu koronayım ama test mi yanılıyor acaba yoksa grip mi 🥲

Rouge geçmiş olsun canım bazen test doğru sonuç vermeye biliyor . Dikkat et bol bol su iç c vitamini tuket ılık şeyler iç

Rouge geçmiş olsun canım ben değil ama kuzenim öyleydi. işe gitmedi düzelmeyince 3 gün sonra filan tekrar test verdi şuan pozitif karantinada evde. istersen bekle bi kaç gün tekrar git

Rouge
        İki kez öyle oldm ikiside negatifti ateş tat koku kaybım 1 hafta sürdü ama korona değildim .

Hoyrat teşekkür ederim canımsın ❤️yiyorum ama tat almayınca keyif de almıyorum 🥲

Rouge canım inşallah değilsindir ama ben en ufak grip veya nezle hastalığında tat koku kaybediyorum böyle de olabilir.

TombulHatun teşekkür ederim canım benim ❤️bende o zaman tekrar deniyim .test negatif diye calısmaya devam etmem lazım ama tat koku sıfır bikac güne pozitif çıkarsam görürler günlerini hic umursamadılar ben söyledim daha napim🥲😂

Browniii aynenn bende de hersey var işte ama negatif basım zonkluyor

Akrep insallah cok teşekkür ederim Akrep’imm ❤️Bende hic olmazdı ilk defa olunca ve tüm belirtiler olunca bir düsündüm Pazartesi tekrar deniyim 🥲

Rouge geçmiş olsun kuzum. Teyzem ve eniştem günlerce mide bulantısı ateş vs çektiler bi hastanede pcr testi yaptırdılar 2 defa ikiside negatif çıktı. Sonra eğitim araştırmaya yönlendirildiler orda tekrar test yaptırdılar orda pozitif çıktı. Yani nerdeyse hastalığın sonlarına doğru anlayabildiler. Umarım değilsindir ama testlerde %100 sonuç vermeyebiliyor bazen

Rouge kuzum geçmiş olsun, benimde koku ve tat kaybım vardı ama negatif çıktı testim, ben yinede testim pozitif çıkmış gibi devam ettim. Karantinaya aldım kendimi. Eğer mümkünse başka yerde de test verebilirsin ☺️

Rouge sen kendince tedbirini al canım. İstersen acile git normal rapor al bi kaç günlük hem dinlenince toparlarsın belki.

delibirii teşekkür ederim kuzum❤️umarım yanılmıyordur biliyosun ne kadar calıstıgım yer sey olsada yaslılar vicdan azabından giderim bu sefer 😂internette yanılma payı var diyodu gerçekten yasayanlara sormak istedim Pazartesi tekrar test yapıyım ben

Rouge dün geceden sonra bnmde ayni şikayetlerim var hic bir seyden tat alamiyorum acaba diyorum kurbagalarin laneti mi😂😂😂

Deleted11 teşekkür ederim canımmm❤️Bende kendimi karantinaya almak istedim ama pozitif degilsin devam et diyolar artık hic korkmuyo kimse koronadan ya

TombulHatun öyle yapıyım artık acile gidiyim bisey varsa birde insanlara bulastırmayalım teşekkür ederim cok cok❤️