Azramomyy Rouge gün geçtikçe ağırlaşıyorsa olabilir canım benim gripten farkını hissettirmiş sana çok çok geçmiş olsun daha kötü olmadan inşallah çabucak toparlarsın kendini
Glr09 Rouge bende 3 ay önce grip oldum spnra koku duyum gitti ama tat alabiliyorum çok kötü bi durum ya hala da koku alamıyorum koku yağlarıyla ezersiz yapabilirsin drtavsiye rtti bana
Rouge Glr09 sanada çok gecmiş olsun ya seni o kadar iyi anlıyorum ki insan ne yediginden bisey anlıyor ne bisey bir tuhaf cok kötü gerçekten
Sessizlik Rouge bnm de oldu gribin büyük ihtimalle yarın geri gelecek sizin tat koku Corona kdr uzun sürmüyor
2minikmucize Rouge geçmiş olsun ailede herkes pozitif çıkıp kendinde olduğu halde negatif çıkan çok duydum yakınlarımdan
Deleted19 Rouge çook geçmiş olsun 🌸ben korona olmadım ama normalde de grip olduğumda tat koku kaybı bende de oluyor ağır grip geçirdiğimde korona çıkmadan önce (şimdi maalesef öyle tat koku kaybı oldu mu insan direk şüpheleniyor acaba mı diye )
Rouge Deleted19 cok teşekkür ederim ❤️bende artı olarak nefes zorlugu oldu hastaneye gittim dayanamadım grip degil ya😞
Angellove2010 Rouge canım dikkat et benim test 3. De pozitif geldi 2 gün sonra falan tekrarlayın testi geçmiş olsun
Brvnonk Rouge Ben öyle olmuştum negatif ama tat koku yok gripten oluyor malesef geçer üç dört gun sürdü benim geçmiş olsun ❤️
Adsizbayan Rouge çok geçmiş olsun canım 🌸 tekrar test önermiş çoğu arkadaş bende öyle diyecektim PCR testleri kesin net olmuyor herzaman ins kısa sürede toplarsın 💜