zarifhanim TombulHatun bende tam buğday unu, zeytinyağı, yoğurt, yumurta, peynir ve bir tatlı kaşığı tereyağ koyup yapıyorum ama hep aynı tarif. Balkabağı evlendiğimden beri hiç girmedi evimize bebek için alayım ya başka sebzeler ne koyuyorsun 😊
TombulHatun zarifhanim bendd yemem eşimde yemez kahınvalidem kendine alıyo ordan 1 parça kızıma getiriyo öyle yapıyorz bizde 😀 patates rendeleyip suda pişiriyorım ekliyorum içine patates peynir birliktede güzel oluyo
TombulHatun zarifhanim birde kabakla yapıyorm başka sebzeyle denemedim. Muzluda yapıyorm muz pekmez ekliyorm içine onuda seviyor
Peridehatunu TombulHatun kabak havuç yoğurtta oluyor ayrıca. İstenilen tüm sebzeler kullanilabiliyor hepsininde lezzeti ayri ve guzel oluyor, yumurta ve istenilen bir unla ayarlanip. bilgi amaçlı..🙏
zarifhanim incilikaftan Hepsi normal çorba aslında ya bebek için tuz eklemeyince tam buğday unu zeytinyağı ekleyince bebek çorbası oluyor işte pek bir numarası yok mamaların. Ama aşırı pratik, haftalık yapıp dolaba atmak lazım olduğunda çıkarıp ısıtmak kolaylık sağlıyor 🤭☺
TombulHatun zarifhanim ya bende öyle yapmak istiyorum da bizim doktor besin değerini kaybeder dedi diye yapmadım günlük yapıyoruz fazla gelirse kavanoza koyuyorm ertesi gün n yiyo sadece
incilikaftan zarifhanim ben çalıştığım için bebeğimle sizin gibi ilgilenemiyorum maalesef akşamdan akşama ama ama postunu var ek gıda için ordan bakarak bende yapıcam 8.aya girdik bugün ☺️🙏🏼
zarifhanim TombulHatun Konserve yapılınca öyle söylüyor aslında doktorlar. Sıcakken değil de ılıkken kavanozlayıp dolaba atılsa normal çorbayı fazla yapıp da buzdolabına atmış gibi oluyor. Ben öyle de denedim bozulma olmuyor 😊
TombulHatun zarifhanim ya ben genlde fazla olanı kaynar koyuyorm. Ama deneyeceğim mesela önmüzdeki hafta işyerinde kalacağız oraya senşn gibi konserve yapıp götüreyim ben bide ocakta ısıtıyorm hala sıcak suya koyup benmari usulü ıstıyorum beain değeri kaybolmazmış.
zarifhanim TombulHatun evet evet kavanozu suyun içine koyup ısıtıyorum bende, öyle kaç defa ocakta kaynatmaya gerek olmuyor ılık olunca kapatıyorum. Çok iyi olur senin için de 🙏🏻
zarifhanim incilikaftan Maşallah sağlıkla büyüsün afiyetle yesin. Tam çalışan annelere göre bir yöntem aslında büyük kolaylık ☺
TombulHatun incilikaftan bende çalışıyorum ama evdeyim bebeyide alıp işyerine gidiyorm arada. Sen öyle deyince içim bi burkuldu ocakta tamamen bırakıp başlayacağım bende 🥺
zarifhanim incilikaftan önümüzde uzun bir süreç var ya değişik hangi tarifi duyarsak deniyoruz. Onu da yapayım alıp 🤩