Merhabalar ben 23 yaşında 1 senelik evli 4 aylık bebekli bi arkadaşınızım🤣 Azıcık uzun olacak ama fikirlerinize ihtiyacım var malesef :) Şimdi biz kayinvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ilk evlendiğim zamanlar kahvaltıya aşağı bi inerdik iniş o iniş gece yatmaya çıkardık yukarı rahatsız olurdum ama yeniyim diye laf demezdim. Bikac ay sonra herşeye karışmaya başladılar hala da devam ediyorlar eşime içinde içlik don varmı vs. Sürekli sorar evimize alışveriş yapmaya gittiğimizde onlar görmeden çıkarırdık poşetleri. Hamile kaldım oğlum oldu tutturdular Kayınpederimin Adı olsun diye istemedim sonra yanına Efe koyarak koydum Galip EFE oldu ama sürekli Galip diyenler oluyo. Oğlum ilk dogdugu zamanlar Kayinvalidem çocuğu kucağından hiç indirmedi 2 hafta yanımızda yattı sadece emzirmek için veriyordu bana emzirince hemen alıyordu kucağımdan altına fln kendi bakıyordu Allahtan sonra ise başladı da çocuk gerçekten yeni yeni bana alışıyor. Kucağından indirmiyordu kucağıma pek alamadığım için ve sinir yaptığım için sütüm kesildi malesef. Buseferde mamaya bahane buldu oğlum şuan 4 aylık 1 gün görmese ağlıyo kayınvalidem sen inmezsen inme çocuğu indir diyo sürekli yok inek sütü vercem ben oğluma vs. Diyo . Ağlıyo çocuk annesini özlemiştir annesine ver diyorlar Anasını emseydi ozlerdi çocuk daha ne anlıcak Anneden diyo çok üzülüyorum oğlum ben seni çalışmasam hiç göndermem yukarı babanın yanına diyo bide sürekli Annem,Annecim falan diyor çocuğa çocuk büyüdüğünde falan Ona da Anne derse diye korkuyorum kırmadan üzmeden nasıl geçebilirim önüne bisey dedimmi hemen ağlıyo küsüyo eşim de üzülüyo tamam deyiveriyo herşeyine