bitterdelisi24 Benim de unuttuklarım olmuştur muhtemelen, haklısın bitter ☺
En sevdikleriniz 💜☺️
JartiyerliKedi benimde öyle oluyor ya, bu gün hiç uyumadı mesela benim kız dedim gece erken yatar bende erkenden yatarım olması saat 2 oldu benimki uyumadı 😫
JartiyerliKedi normalde sallamıyorum ama az önce biraz salladım ayağımda ayaklarıyla vurdu, oyun zannetti bıraktım. Ben onunla uğraşınca uyumuyor illa rahat bırakıcam öyle yatar 🤭
Deleted11 bay bay kullan sende😂
Deleted11 artık alışmış hem bi süre devam eder bu eşin acilen iş değiştirmeli
JartiyerliKedi kuzum normalde 1 ay sabah, 1 ay öğlen giderdi. Kendi Geceye geçmek istedi, şimdi de 6-7 gibi işe gidiyor 2-3 gibi çıkması gerekiyor ama en geç 1 de çıkıyor. Ama biz ilk günden geç gelir diye uyumadık falan öyle alıştık kaldı, en erken 3.5 ta uyuyoruz. Ama kızım taş çatlasın 2 de uyur bizimle kalmaz 🙄 Bu hafta son zaten gelecek hafta öğlene geçiyor tekrar normal düzenimize dönücez inşallah 🙃
JartiyerliKedi bay bay ne kız 😂
zarifhanim ben insanlara yardımcı olmak için aktif olurum demiştim burada ama bende birçok kazanim edindim.
Yani aslında yazdiklarimim desem anlatabilmis olur muyum bilemedim 🙂
Deleted11 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/TOfqUOK.jpeg]
JartiyerliKedi yok kız vermem ben alışır falan 😂
incilikaftan Yatılı gelmişiz nasıl girmiyim ya çatlarım göz atmasam girincede çıkılmıyo meretten🤣🤣
Deleted11 ilaç değilki😹
JartiyerliKedi Maazallah kâfir damgası yerim durduk yere şakadan anlamaz bunlar gııııız başım yanar 🤣🤣🤣
1dost etme gurbanın olam ağaam elink ayaağıni öpem😹
JartiyerliKedi Bide tam tersi oluyomuş ver bakim şu uygulamanın adı neymiş bide ben girem gıı 🤣🤣🤣
1dost aa regl mi kıız hanım benim son regl ne zamandı unuttum ben diye sesleniyormuş kaynanana😂
JartiyerliKedi Aynen indirelim ben senin yerine takip ederim günlerini canım garım 😂😂
1dost aa bu kim aytenn jartirli martirli kediler vağr burda abouu edepsiz garı😂
JartiyerliKedi He he 1dost diye biri var evlerden ırak 😂😂
1dost 😹hahahhaha ya