incilikaftan Tinkerbell kıskanmam eğlence amaçlı gidilen bir mekan sonuçta sığ düşünüp güven sarsmaya gerek yok.😏😏😘
Miskin2 Tinkerbell Ben oraya içip eğlenmeye gitmişim kocam da okadar abaza olup bakmaz, kıskanmaya gerek yok bence 🙃
TombulHatun Tinkerbell dansözlü bir mekana eşimle gitmem he olduki bilmeden gittim dansözü görüe görmez mekanı terkederiz muhtemelen
Peridehatunu Oda bir kadın sonuçta 😅 hemde oynayan orasi burası açık bir kadin. Bizim gözümüzün önünde dans edicek. Kiskanmam diyen babayigitler varmi yaa😬
Peridehatunu Kemalim yapmaz geldi aklıma🤣erkek nefsidir bakarken bile neler düşünür kimbilir. Fazlada kemalimci olmamakta fayda var
mamacita Kendinen geçmiş abaza gibi bakarsa ayar veririm ama kiskanmam. Ama erkek milleti kesin içinden derler memelere bak diye😂😂
Olivetti Tinkerbell eşimle dansözlü mekana gitmem 🤓 gidiyorsam da kıskanmaya hakkım yok ben kaşındım sonuçta 😂. Herkes ekmeğinin peşinde yapacak bişi yok
Escobar Tinkerbell tesadüfen denk geldiyse kocamın kafasını yerden kaldırtmam dansöz sırnaşırsada yolarım onun örtülememiş yerlerini😅
Marbled Tinkerbell Bence bu eşe bağlı ya. Ben eşimin oturup kadını izlemeyeceğini biliyorum o yüzden kıskanmam. 😁