Kızlar bebek görmeye amcamın eşi ve halam gelecek. Bisey hazırlama dediler ama ben yinede bi kaç bisey yapmak istiyorum
Menüm şöyle :
Poğaça
Üçgen börek
Revani tatlısı
Ekler
Yanına bide salata yapmak istiyorum ama ne yapsam bilemedim ikindin gibi geleceklermiş ne gider ki bunların yanına 🤔 önerilerinize açığım 🤗❤️
Misafir için salata tarifleri
__22051205hs kısır patates salatası şalgamlı bulgur salatası. Ben kendi favorilerimi saydım 😀
__22051205hs patates salatası güzel gider yanına 🤤
__22051205hs amerikan yada köz bırmızı biber yoğurtlu
TombulHatun Arpa şehriye salatası da çok güzel oluyor 😀
- Düzenlendi
__22051205hs gecen misafirlerime bir tavuklu şehriye salatasi yaptim caya gelmislerdi yanina bir tatliyla okadar lezzetli biseymişki off devamli yapıcam🙏😋😋onerim tavuklu sehriye salatasi,yogurtlusuda oluyo , klasik salatalardan dan felan ginaa geldi yahu🤣
Peridehatunu tarif verirmisin canım ❤️
incilikaftan tarif ❤️
__22051205hs şehriye salatası hem hafif hemde güzel çok beğeniyorum dur bende yapıyım yarın 😊
__22051205hs nefis yemek tarifleri tavuklu şehriye salatası 😘😘😘😋 bugün yarin tekrar yapicam bende insallah😋
__22051205hs kısır yapabilirsin cok yormaz seni de, ya da arpa şehriye salatası miiis
Makarna salatası falan 🥰
Peridehatunu bayılıyorum şehriye salatasina ya oturup bi leğen yerim.😅😅
__22051205hs bu menüye bende patates salatası koyardım galiba.. birde mantı yapardım 🙈
__22051205hs şehriye salatasını ben salatalık-sarımsak-yoğurt üçlüsüyle yapıyorum sadece o bile şahane oluyor lezzet olarak. Hem de basit yapılıyor. 1 su bardağı şehriyeye 2 su bardağı sıcak suyla pilav gibi yapıp sonra diğer malzemeleri ekliyorsun.
- Düzenlendi
__22051205hs canm bende şalgamlı kuskus salatası ya da patates salatası öneriyorum ikiside tamamlar menunu😊
__22051205hs patates yada makarna salatası güzel gider bence
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar ❤️ kızım gece ateşlendi o yüzden dönemedim size karar verip yaparım birisini ❤️
__22051205hs rus salatası güzel olur
Tavuklu şehriye salatası vazgeçilmezim 🥰