Karagul23 Laledmrrr herşey Allahtan ne dyeyim hayırlısı diyorum artık bakalım sabah gidip kan vericem bide muayene olacağım doktoruma bakalım ne cıkacak ümidim testin yanlıs cıkmasından yana inşallah yoktur diyorum ya birde ben afedersiniz idrarı damlatır damlatmaz ikinci cizgi hemen cıktı böyle bir iki dakıka falan süre geçmeden hemen cıktı yanlış olabilme ihtimalı olabilir mi acaba ya
Gama Deleted_1 kendinizde bunu kanayan yara haline getirmeyin lütfen 😓 Evet zor milletin lafı da bitmez, belki en çok yaralayan da dolanan laflar sözler ama her nasip vaktinin esiridir 🌸 İki buçuk yıllık evliyim, henüz bir çocuğumuz yok☺️
Deleted_1 Gama ben Almanya’da yaşıyorum daha 7 aydır burdayım aile Özlem’i çok ağır geliyor bana çocuğum olsa alışmam kolay olur diye düşünüyorum rabbim size de isteyen herkese de bana da nasip etsin inşallah 🤲🏻🎈
Gama Deleted_1 aslında Türkiye’de de olsan aileni goremiyorsun ha deyince evlendiğinde 🤷 bende aileme 8 saat uzakta oturuyorum Bebek sevgin varsa yap erteleme tabii, kaç aydır deniyorsun ovulasyon testi ile denersen birinci de tutmasa üçüncü de tutarrr
Deleted_1 7 aydır deniyoruz en son doktora gittim kan değerlerine baktır bide hormon testi yap gel dedi ultrasona aldı rahim yumurtalıklar gayet sağlıklı dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah testi eczaneden mi alıyoruz daha öncede duydum ama doğru olup olmadığına emin olmayıp almadım orası öyle ama yurtdışı olunca sanki biraz daha zor gibime geliyor 😞
Gama Deleted_1 doğru ve genelde yüzde 90 sonuç alınıyor Çünkü ayda bir kez yumurtluyoruz ve o haftayı değerlendirmezsek gebe kalAmıyoruz . İnternetten sipariş edebilirsin ama eczanelerde de var 😍😍😍 ovulasyon testi dersen verirler çoklu paket al. Bitane yapmayacaksın sonuçta yumurtladim mi diye test yapıp duracagin icin
Deleted_1 Gama Bakalım kan testi ve hormon testinde bir şey çıkmazsa inşallah deneyeceğim önerileriniz için teşekkür ederim 😘
Karagul23 Laledmrrr merhaba uygulamaya giriş yapamadım epeydir şifremi unutmuştum sonra telim bozuldu yeni tel al vs derken epey oldu evet hamileymişim fakat dış gebelik çıktı kürtaj oldum maalesef
Laledmrrr Karagul23 merhaba hoşgeldin o zaman yaa dış gebelik çok riskli diye biliyırum çok geçmiş olsun umarım sorunsuz kürtaj oldunuz🙏🏻