Akrep Ados11 inşallah yardımcı olamadığım için üzgünüm. Hastane laboratuvar sonuçlarınada bakacaktım ama giriş sağlayamadım maalesef 🥺🙏🏼
Deleted11 Ados11 Hayır sormadım ama Google’dan baktım, antikor değeri olduğunu düşünüyorum. Yinede yanılıyor olabilirim.
Flamme Akrep 30 üzeri çıkmış referans canım yazıyor ya. 30 üzeri bulaştırma riski yok karantina sonlandırılır
Ados11 Flamme canım öyle değil maalesef 30 üzeri çok riskli demekmiş ikinci test isteniyormuş karantina sonunda bugün kayınpederim de 32 çıktı aksine tekrar karantina verdiler
Flamme Şöyle söyleyim teyzemin 2 aşısı vardı yazın korona oldu. Karantinası 5. Gün sonlandırıldı. Test yapılıyor 5. Gün 30 üzeri çıkarsa referans karantina sonlandırılıyor (avusturya)
Flamme Ados11 valla canım bizde ailece korona olduk ben 32 oldum çıktım eşim 30.70 di yarın tekrar test edelim dediler sonra o da 32 küsür çıktı karantinamız sonlandırıldı 14 gün dolmadan
Babybaby Ados11 karantinaya girip 14. Günden sonra bile pozitif çıktım doktor ölü virüs parçaları olduğu için pozitif gözükür karantina süreniz bittiyse normal hayatınıza devam edebilirsiniz demişti