Esra ezmeci diye Bi yazar var onun cinsellik adına yazdığı kitaplar bunlar kızlar içeriğini tam bende bilmiyorum. Kadının dişiliğini arttırmak için duş sonrası tuzlu su dökmesini istiyo kendi üzerinden. Hatta gündüz kuşağında fox da da çıkıyo konuşmacı olarak

Madampink ben aldım kitabını kadının anlattığına göre ilişki sırasında eşinizin en zevk aldığı anda onun vücudundaki belirli noktalara baskı yapıyorsun ve her cinsellik düşüncesinden aklına siz geliyorsunuz ve sizi normalden daha fazla arzulamaya başlıyor. Tuzlu su da dişil enerjiyi arttırıyor ve sizin daha kadınsı hissetmenizi sağlıyor böyle olunca eşinizin gözünde de öyle oluyor. Tuzlu suyu iki kere yaptım ve gerçekten eşimle aramız çok iyi şükür ama ondan mı bilmiyorum. 🤭 Yazan kadın da psikolog yani bilimsel noktalar bu çapa yapılan yerler

Twogirlmom hayır duş yaptıktan sonra 1 litre ılık suya 2 yemek kaşığı tuz koyuyorsun bunu sağ omuzdan sol omzuna doğru dokuyorsun vücuduna da şu gelicek şekilde ve durulanmiyorsun bu kadar

Twogirlmom avuç içi, omuz ya da bel ancak belirli yerler ve sayılar var okumak detaylı araştırmak lazım canım ben daha yapmadım kitabı yeni aldım çünkü çocuktan da okuyamadım henüz

Madampink şey mi Esra ezmecinin kitaplarındaki o meşhur çapa 😅 valla ben olumlu düşünüyorum ya çok kişi yapıp memnun hatta bende iki kitabını aldım sırf merakımdan ama henüz baslayamadim

Özellikle göğüs bölgesine saat yönünde dairesel hareketlerle dokunmak gerekiyormuş bir süre ama karşı tarafın farkında olmaması gerekiyormuş avuç içlerine parmakla bastırmak gerekiyormuş ve omuzlarını da okşamak gerekiyormuş tam bir çapalama yapmak için bunlar şartmış ha birde sizden uzaktaysa da konuştuğunuz zamanda kendi göğüs bölgenizde aynı işlemi yapmalıymışsınız ve dişil enerjiyi arttırmak için cinsel ilişki anında üzerinizde kırmızı renk bir şey olmalıymış giysi,ruj,oje,küpe vs 🤷‍♀️