incilikaftan DnzZz Sabır 😇 olucak kürtajdan sonra hemen hamilelik önerilmiyor zaten bildiğim kadarıyla doğru mu ?
DnzZz incilikaftan kurtajdan sonra bekleme süremizi bitirdik sonrasında basladık ama strestenmi nedir insallah olur 😐
JartiyerliKedi DnzZz demek istediğim unutun yani bebek için ilişkiye girmeyin benim düşüncem üstüne düşdükçe olmuyo
DnzZz JartiyerliKedi şuan kendimi şartlamış haldeyim zaten psikolojim öyle.ovulasyon testlerine bile bu ay kesin olucak diye yapmaya basliyorum o kafayla devamlı oldukcada rahat olamıyosun. Bu ayda bakalım olmazsa artık kendimi kasmıcam illaki olur dicem
JartiyerliKedi DnzZz tabiki canm kasma kendini Allah’m hayırlısıyla en kısa zamanda bi evlat nasip eder sadece sabret ve dua et 🙏☺️
DnzZz JartiyerliKedi insallah ya sagol bu ay adetim 2 gun gecti ama umitlenmekte istemiyorum hemen umarım vardir 😐
JartiyerliKedi Benim ağlamadığım gece yoktu her gece ağlayarak uykuya dalardım gece bi yana hatlrkadıkça gündüzleri bile 🥺
DnzZz JartiyerliKedi ben aynıyım şimdi bi video izlesem salya sümük gidiyorum kocam evden işe gitsede rahat ağlasam diyorum artik kiziyo agladikca hasta olcam diye ama elde degil
Efsun Büyük oğlumla doğuma gittik babası yurt dışında dokuz doğurdu erken geldi ufaklık abisine doğum günü hediyesi geldi
ZeynepSare9485 Berna1212 benim eşim de ben şancı çekerken oturdu bir güzel tv açtı fındık yiyordu bir bağırdım ama nasıl hemen bıraktı kayinvalidem hep der seni ilk defa öyle bağırırken gördüm diye ama haksızmıyım ben şancı cekiyom adam karşımda keyif yapiyo😀😀