Ogün eşim kolunda lif yırtılması oldu o akşam sofranın üstünde ne zaman doğum yapacağıma dair tartışıyordık yatağa geçtik film izledik eşimle beraber saat 12 buçuk 1 gibiydi sancım başladı eşim o sırada film izliyordu kıvranıp duruyordum bende kendi kendime dedim bişey olmaz ya üşütmüşüm felan geçti uyiyacaktım gene başladı eşim tedirgin oldu ne oldu iiyimsin diye dedim bişeyim yok galiba üşütmüşüm sancı başladı ikide bir lavaboya gidiyorum dedim Allah Allah neden ikide bir lavaboya gidiyorum ya acaba tekrar iltihaplanma mı oluştu felan Sabah taa 7 ye kadar sürdü sancım kesilince kanamam başladı eşimin ailesiyle yaşıyorum sabah 7 olunca lavaboya gittim kanamam geldi o sırada korkudan kaynanamı uyandırdım kaynanam benden daha korkuyordu neden şimdi söylüyorsun diye bende dedim nereden bileyim 😂😂bu arada İlk doğumum 🥰 ozman da da kurban bayramının 1 gün önce sinde oldu eşimin kolunda lif yırtılması olunca da abisi izin vermedi gelmesine gelmesi için baya çırpınmıştı çok kötüydü Ağlicak gibiydi direk sinirden eve gitti o sırada bizde arabaya bindik sancım kesildi birden hiç bir doktor yoktu ağrı Doğubeyazıt ta yaşıyorum bu arada mecburen ığdıra gittik eşimin abisi babası ve kaynanam annem gelmişti çpk istemiştim gelmişti iki de bir arıyordu msj atıyor du iki gözüm 🥰 yatışım yapıldı kaç defa alttan muane oldum 1 cm açılmam var dı sezeryan olucağımı söyledi doktor akşam 9 10 gibi tekrar sancım başladı dayanılacak gibi değildi hemşire tkr muane edince hâlâ 1cm di açılmam vardı hala ağrı kesiciler istedim kaç sefer ama bir türlü dayanamıyordum saat oldu hecenin 2 si hemşire doktoru aradı doktor gelince bide tabi kendsi alttan muane etti hala ve hala 1 cm açılmam var dı ağlamaya başladım eşim yoktu yanımda çok yalnız hissetmiştim tabi ama ruhu kalbî yanımızdaydı Ogünğ hatırladıkça ağlayasım gelıyor çok zordu 😥😥 sezeryana alındım annem eşime haber verince eşimde ağlamış bizim için çok dua ediyor du 😥😥 Birgün daha kaldım ertesi günü çkrdılm 😃😃